steeler 157 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Karaula, drug mi je dao ovu adresu za GPS za Solun, kaze da imaju dosta opreme. Ja nisam bio ali evo ti adresa pa ti skokni ako budes blizu. Mitropolitou losif 16, telefon im je 2310 230-882 pa mozes i da ih pozoves pre nego sto odes. I naravno, uzivaj u Grckoj. Titja, bili smo u istoj radnji. Posle kupovine sam svratio i u Yamahinu radnju, oni su jedini ovlasceni distributeri Sharka za Grcku, pa ko je u prolazu a hoce Shark kacigu moze da svrati, Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 25, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan veliko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko cenu GPS navigatora u Grckoj? Jel vredi uzimati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Super si opremu kupio, ne opterecuj se oko cena vazno je da si ti zadovoljan a koliko vidim prezadovoljan si Jel posluzila podkapa do Vladicinog Hana da te ne ubije vetar ? Pozdrav Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha... prepoznao si me iz prve, podkapa je odradila posao a narocito rukavice. svraticu koji dan do prodavnice pa mozemo na pice da castim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Svrati da vidimo tu "Grcku" opremu i da se divimo, a za pice cemo lako Pozdrav Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 21, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nešto konkretnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 21, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Moto market. Svi objasnjavaju da se nalazi odma' pored Harley salona. Mnooogo opreme. ;D za sve vrste motora... Tamo sam kupio Acerbis kacigu za 165e (cross kaciga) i ariete naocare za 35e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 21, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u ulici Odiseos, kod Žel. stanice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan jel to to? http://www.motomarket.gr/en/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan jel to to? http://www.motomarket.gr/en/index.html To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan jel to to? http://www.motomarket.gr/en/index.html jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi prevede ulicu sa sajta.. zbog gps-a http://www.motomarket.gr/en/news01.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 29, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U ulicama Egnatia i Karamanli (u nastavku) sam pronašao desetak prodavnica motora i moto opreme, gotovo jedna do druge Čak sam uspeo da parkiram auto u hladovini i to preko puta Hondinog servisa ;D Video sam Multistradu uživo, impresivno deluje. Naravno, bilo je i drugih Ducatija, recimo 1198, ali me to već ne zanima. Obavezno se pogađajte za cene, veoma lako ih spuštaju. Ženina kaciga je koštala 130€, ali smo se u dve rečenice dogovorili da bude 120 Grex R2 Bubbles 37 Pearl Pink Evo, recimo, ova firma se nalazi u toj ulici: http://www.3pracing.gr/ Tu su i Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, Ducati, Husqvarna, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi prevede ulicu sa sajta.. zbog gps-a http://www.motomarket.gr/en/news01.html MOTOMARKET THESSALONIKI Industrial Area Sindos Tel.: +30 2310 795 615, Fax: +30 2310 795 822 E-mail: support@motomarket.gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Jul 9, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je factory shop.Motomarket u Karamanli ulici je pun opreme uglavnom je to Spidi i Acerbis mada ima i drugih artikala na pr.TCX obuce i sl. pre desetak dana pazarih kod njih letnju mesh jaknu Spidi za 130 evrica,a regularna cena 189.Imas i Riders market u istoj ulici i pun je kao oko.Za rezervne delove dobra je Makina koja pored toga drzi i Ducati kompletan program.Motostar radnja drzi Ixs ,Dainese itd.Uglavnom na fin nacin trazi discount i mozes lepo da se podnovis.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam dole pre3 nedelje,ima sta hoces.Svaka marka motora ima svo ogroman moto shop.Cene su otprilike kataloske.Samo ponesi parice i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za koji dan idem u Grcku (autom) pa mi je palo na pamet da mogu da obidjem i neku prodavnicu moto opreme. Jel neko zna kako se krecu cene, jel skuplje nego kod nas i lokacije nekih prodavnica?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 31, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kalamari se zove ulica,kad ulazis u Solun a presao si na granici sa Makedonijom ulazis direktno u nju. Imas da kupis sve sto ti dusa pozeli i to dosta jeftinije kod nas.Za sve motore delove,od opreme da ti ne pricam. Sretan put i uzivaj u shopingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Karamanli Konstantin odos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shta radnji u jednoj ulici kuku kuku ... dok ni pola nisam stigao da obidjem a pao mrak ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Karamanli Konstantin odos Sorry,ja sam ih tako razumeo kad sam trazio a i pitao prolaznike. ;D Sad se secam da su me nesto ispravljali.Pravi naziv ulice je ovaj gore sto je naveo kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, znaci da odvojim jedan ceo dan na obilazak ulice... taman da pitam a gde je ta radnja u ovolikoj ulici kad ono nije jedna. Vidim ja da cu morati da vadim situaciju vodeci zenu u ikeu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, znaci da odvojim jedan ceo dan na obilazak ulice... taman da pitam a gde je ta radnja u ovolikoj ulici kad ono nije jedna. Vidim ja da cu morati da vadim situaciju vodeci zenu u ikeu Greska!!! Ostavish je u IKEA-i i bez. Tu gde je IKEA ima jos gomila mega marketa pa taman kad ona obidje sve eto tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A moze i tako ;D ;D ;D Mada bi trebalo i njoj da kupim kacigu i opremu... Znam, znam, Greska!!! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...