motor_che 417 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo, svaka cast za organizaciju...sve je bilo extra pozdrav celoj MAXI ekipi :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je bilo! Svaka cast Sasa, bas si ljudina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 19, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast momci. Alexanto tebi svaka čast na hrabrosti i realizaciji skupa. Pozdrav svima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan stigoh kuci pre 15 min i to bez kapi kise .... jos jedanput veliko hvala domacinu na svemu a i ostalim ucesnicima na predivnom druzenju .MAXI pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 19, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Boriša stigao upravo u Srem uz zalazak sunca....hvala domaćinima, žao mi je što nismo duže ostali stvarno je lepo bilo. Drago mi je što sam upoznao raju sa foruma i nadam se da su svi bezbedno stigli kući. Veliki pozdrav do novog druženja i zajedničke vožnje, nadam se da će ih biti više u buduće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 19, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Sewu s Tijanom i mene je uhvatio pljusak, al to nije skinulo osmeh sa lica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa024 5 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Piaggio X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup.........Alexanto ........ostali ........pozitivna energija na max-u!!!! p.s. kisnuo oko 40km.....ma boli me uvo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su Beoooograđani imali više sreće, poslužio nas je potpuno suv put do kuće Svaka čast svima koji su se pojavili, sjajna vožnja i druženje, i na kraju - odličan domaćin i organizator, Alexanto. Postavio si lep standard za svako sledeće okupljanje! Vidimo se i sledeći put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo "ukradoh" par momenata da se i ja javim... HVALA DO NEBA svima što su došli - srce mi je puno, suze ste mi naterali na oči. :care: Vreme nas je poslužilo samo tako, žao mi je kolega koji su "popili" malo kiše. Pozdrav za drugare koji nisu mogli da prisustvuju okupljanju - biće prilike. Ne zamerite ali još jednom: Izvinite ako nešto nije bilo u redu, biće bolje sledeći put. Slike uskoro slede a video morate malko pričekati. Najbolji ste! MAXI pozdrav svima!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima! prelepa nedelja je za nama i ekstra provod sa nestrpljenjem ocekujem sledece okupljanje! jedno VELIKO hvala domacinu i njegovoj porodici na lepom rucku i gostoprimstvu nikako da shvatim zasta se izvinjava covek ali dobro i to govori o njegovoj velicini! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam prisustvovao MAXI skupu. Očekujte me na sledećem sigurno. MAXI pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon okupljanja svratili suvozacica i Ja do Novog Sada,krenuli za Beograd oko 18.30h,kisnuli celim putem do kuce ali nema veze jer kisna odela odradise svoje,a na licima osmeh nakon sjajnog druzenja i voznje sa MAXI skuter ekipom. Alexanto,svaka cast na gostoprimstvu i organizaciji Pozdrav svima do sledeceg druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Jun 19, 2011 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je napravio ovo, jedanput Ja probao, ali imam blage vrtoglavice i nisam smeo da sednem tako na Kawu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa fruske gore, 500km do sada, sutra sledi nastavak,slike i komentari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Uz sve pohvale vec vise puta hvaljenom domacinu,za koga se nesto takvo i ocekuje i podrazumeva, veliko priznanje treba odati i g'dji Biljani i deci, koji su odradili ;lavovski;deo posla i bez cijeg angazovanja ovaj skup ni priblizno ne bi bio ovako uspesan. Jos jednom hvala na divnom gostoprimstvu, koje cemo, nadam se, imati prilike da uzvratimo. Pozdrav i celoj ekipi koja je bila izuzetna. Do sledeceg vidjenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 20, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 20, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, svaka cast, lepa voznja i okupljanje. Dok sam se spremao za odlazak u Banju Vrujci sa mojim Vesparosima video sam ekipu koja je cekala kod NIS-ove pumpe u C. Caplina, a usput i nekoga kod glavne poste, a i vecu grupu Maxi skuterasa u Kneza Miliosa. Svaka cast, lep odabir lokacije Pozdrav Dejan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je sve pocelo: odmor za zedne u Perlezu: Konacno stigosmo: Dok su gospodje razmenjivale recepte, suprug je vredno belezio(pamtio): Dilema domacina???? Ispred Dundjerskog: Kakva "ergela"!!!!!!!! Ko ce koga ako ne svoj svoga... Ovaj se kasnije prikljucio "ergeli": Hladjenje "glava": Zadovoljni domacin se na kraju "opustio": Ovoliko od mene, a drugi neka se nadovezu...... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljni domacin se na kraju "opustio": Malo mu je knap, moraće na dijetu, kuvani kupus i tako to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 20, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na fotkama! Vidi se da vam je bilo bas bas extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za organizaciju cista 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na organizaciji, ovo je po slikama ispalo extra a verujem uživo još bolje i naravno najbitnije da su se svi vratili kući bezbedno i bez nekih neprijatnosti da nekažem kvarova. Sale je stvarno koliko vidim postavio visoke standarde za okupljanje ali nadam se da je ovo samo početak MAXI pozdrav (ovaj slogan bi trebalo zaštiti ) Očekujem još slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja zahvalim onom Alexi na organizaciji, tj voznji, slikanju, klopi, picu i sportskim aktivnostima, sto ce reci , bio nam je dobar ko tata Takodje se zahvaljujem njegovoj hanumi, tj Bilji, tj sosi i njegovoj deci koji su ucinili boravak u njihovoj kuci prijatnim. Zao mi je sto vise nisam imao mesta da pojedem i malo pite sa visnjama, ali mozete mi malo poslati Postexpresom, ako nije problem Ja sam batalio fotografisanje jer je Alexa doveo ortake sa kamerama i aparatima tako da od mene nema slika kao sto su neki navikli. Inace, ja sam otisao put Zrenjanina i krenuo za Beograd u 18h, pocela je kisa, ali je prestala vec na izlazu iz ZR i do Beograda sam je samo omirisao jer je usput vec pala. Kuci sam stigao oko 19,30 i kisa je pocela kroz 15 minuta Inace iz Beograda je krenulo 19 motora,a iz Zablja je kolona od 27 motora krenula put Dundjerskog. I jedno veliko bravo kolegama koji su dosli sa juga. Jos jednom, veliki pozdrav Alexi,njegovoj divnoj porodici i kolegama fotografima. PS Folder Prvo okupljanje MAXI SCOOTER CLUBA Žabalj 19. juni 2011 nestrpljivo ceka da pocne ubacivanje slika !!!! PSS Ekipa skuterdzija bila extra i na tome vam hvala!!!! Pozdrav od skuter deke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 20, 2011 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Wauuuuu!!! Svaka Cast organizatoru i ucesnicima Sad se kajem sto nisam bio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvi deo sličica. Ima ih oko 200 a ja ću postaviti 33 koje oslikavaju atmosferu na okupljanju. Domaćin je kako red nalaže prvi stigao na lice mesta. posle nekog vremena prve kolega su stigle iz Temerina, Novog Sada i Subotice Ekipa sa juga jeste kasnila ali kad su se pojavili - ledili su krv u žilama! :care: U Žablju totalni ŠOK! Ljudi prolaze, gledaju i ne veruju svojim očima. Slika se mobilnim telefonima, zapitkuju šta je sad ovo. Kamerman Boki se odmah bacio na posao. Domaćin je pozdravio prisutne sa par reči ( vrlo nespretno- ) Zatim smo krenuli put Fantasta po vremenu koje ništa dobro nije nagoveštavalo. Bogu hvala samo par kapi kiše pre Čuruga - ostalo suv put k'o barut. Mali incident sa matorom budalom u Audiju na ulasku u Bečej. Čisto da ne bude monotono...Sve se dobro završilo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...