NeCi 176 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan jos dve noci spavamo i put pod tockove panta i ja krecemo u subotu zorski da obidjemo neke prodavnice po bgd-u , mislim da kise nece biti i ako je bude padace u vecernjim satima sto opet nije strasno, sto rece alexanto nismo od secera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan vreme me ne zanima ni najmanje,a bilo bi lepo da bude suncano , samo da se uklopim sa obavezama ali cu se ipak oglasiti u subotu u toku dana da potvrdim dolazak ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dragi domacine i ostali maxi skuterasi nazalost javljeno mi je danas da u petak uvece idem na put, povratak nedelja u 23h Probao sam da pomerim za petak ujutro pa da se nadjem s vama nesto kasnije ali nikako nije moguce. Sta da vam kazem lepo se provediti, uzivajte i nadam se da cete se setiti kolege koji ce nazalost morati da provede taj dan u Budimpesti. Korigovao sam spisak: 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. 17. PedjaR 18. Mića Žabalj 19. Trle Đurđevo 20. novaklazovic + suvozacica 21. Djuxy 22. Floyd 23. Seva + suvozacica 24. Sasha & Vesna Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Boxi87-odustao. 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da dodam jos jednog kolegu... 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. 17. PedjaR 18. Mića Žabalj 19. Trle Đurđevo 20. novaklazovic + suvozacica 21. Djuxy 22. Floyd 23. Seva + suvozacica 24. Sasha & Vesna 25.AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Boxi87-odustao. 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd 7.AlexBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 16, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne brisete Boxi87, kad je vec odustao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Happy? 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Floyd 22. Seva + suvozacica 23. Sasha & Vesna 24.AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Alekre (Smederevo) 2. nolezmaj 3. Djuxy 4. dejan_bgd 5. Floyd 6.AlexBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio-vci trebali smo na piaggio-forumu da napisemo za ovaj skup ima i tamo dosta maxovaca... mozda nije kasno i sada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Happy? Nemoj da si takav , evo moj predlog je da za neki od narednih "vikenada" NNTOM bude kolovođa izleta na Rajac čiji je dobar poznavalac pa da se opet okupimo svi ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da si takav Nisam takav vec ovakav Salim se naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan evo moj predlog je da za neki od narednih "vikenada" NNTOM bude kolovođa izleta na Rajac čiji je dobar poznavalac pa da se opet okupimo svi ponovo Eto lepe teme da je razrađujemo u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 16, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Majore, znam da se salis... nego Sasa je stavio spisak da ima preglednost sto se tice onih sto dolaze... vidimo se za 49 i po sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio-vci trebali smo na piaggio-forumu da napisemo za ovaj skup ima i tamo dosta maxovaca... mozda nije kasno i sada.... Potpuno sam zaboravio na to... staviću i tamo obaveštenje, pa koga interesuje nek se ovde prijavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio-vci trebali smo na piaggio-forumu da napisemo za ovaj skup ima i tamo dosta maxovaca... mozda nije kasno i sada.... Potpuno sam zaboravio na to... staviću i tamo obaveštenje, pa koga interesuje nek se ovde prijavi. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje male brigade :moto3: 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che 10. drakula 11. džery 12. deki perc 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Floyd 22. Seva + suvozacica 23. Sasha & Vesna 24. AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) 25. poštar 26. mita 27. petar 28. petrov burazer to je to... vidimo se na OMV-u u 9h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd Nažalost, drugari, neću moći ovaj put... Zeznuli me u firmi za odmor tako da moram da ga iskoristim do kraja juna. Palim danas na dugo priželjkivano desetodnevno kampovanje po vukojebinama ove naše lepe zemlje. Domaćine, one kobaje što sam ti najavio ćemo svakako baciti na žar ove godine, nebitno gde. Hvala na sjajnoj ideji i pozivu na druženje, vidimo se neki drugi put! Evo i ažuriranog spiska: 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Seva + suvozacica 22. Sasha & Vesna 23. AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) Početna stanica Beograd (gde se budete dogovorili): 1. Alekre (Smederevo) 2. nolezmaj 3. Djuxy 4. dejan_bgd 5. AlexBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stigao i taj dugo ocekivani poziv za obavezno prisustvo na vojnoj vezbi(kako su to nekada bili dobri izgovori za sve i svasta), a posto je u pitanju mirovna misija, to se prisustvo ne dovodi u pitanje. Salim se naravno.Resio sam organizacione probleme, tako da se vidimo u nedelju. 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Seva + suvozacica 22. Sasha & Vesna 23. AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) 24. Hogar strasni Početna stanica Beograd (gde se budete dogovorili): 1. Alekre (Smederevo) 2. nolezmaj 3. Djuxy 4. dejan_bgd 5. AlexBGD 6. Hogar strasni Da li ostaje OMV na Zrenjanincu u 9.15 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OMV na Zrenjaninskom putu je ovaj? (Prvi sa desne strane, kada se krene ka Borči?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Levo Porsche, desno OMV i Toyota. Nemoš promašiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nam se spisak opet "razvodnio" evo korekcije da ga dovedem u red... 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che 10. drakula 11. džery 12. deki perc 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Seva + suvozacica 22. Sasha & Vesna 23. AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) 24. poštar 25. Mita 26. Petar 27. Petrov burazar 28. HOGAR STRAŠNI Početna stanica Beograd (gde se budete dogovorili): 1. Alekre (Smederevo) 2. nolezmaj 3. Djuxy 4. dejan_bgd 5. AlexBGD 6. Hogar strasni Molio bih da se OVAJ spisak ubuduće koriguje. MAXI pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mene kiša ne interesuje....dolazim iako mi je skuter sada oljušteni "naked" i bez vizira ....a izgleda da će nas biti nekoliko za Žabalj .... To je bajkerski duh, svaka ti cast druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Mene kiša ne interesuje....dolazim iako mi je skuter sada oljušteni "naked" i bez vizira ....a izgleda da će nas biti nekoliko za Žabalj .... To je bajkerski duh, svaka ti cast druze Xexe....pa ja sam još juče došao do NS a.....obećao sam domaćinu da dolazim a i prasićima .....vidimo se mi društvo sutra, veliki pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 18, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zelim vam da se lepo provedete sutra!!! I ocekujem slike, da svi mi koji nismo mogli da dodjemo vidimo sta smo propustili Sledece okupljanje ne propustam niposto! A sada odoh nazad na ucenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che 10. drakula 11. džery 12. deki perc 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Seva + suvozacica 22. Sasha & Vesna 23. AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) 24. poštar 25. Mita 26. Petar 27. Petrov burazar 28. HOGAR STRAŠNI 29. cobe Početna stanica Beograd (gde se budete dogovorili): 1. Alekre (Smederevo) 2. nolezmaj 3. Djuxy 4. dejan_bgd 5. AlexBGD 6. Hogar stras 7.cobe ja dolazim 99,9 % e za onih 0,01 % sto je preostalo ne znam sta da kazem.srecan put svima i ako da bog zdravlja vidimo se u nedelju ujutru.MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan boze, ne daj da se ista desi prijavljujem se ako nisam okasnio.... 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che 10. drakula 11. džery 12. deki perc 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. PedjaR 17. Mića Žabalj 18. Trle Đurđevo 19. novaklazovic + suvozacica 20. Djuxy 21. Seva + suvozacica 22. Sasha & Vesna 23. AlexBGD (sa Piaggio Foruma, Beverlysta u srcu) 24. poštar 25. Mita 26. Petar 27. Petrov burazar 28. HOGAR STRAŠNI 29. cobe 30. elektrometla Početna stanica Beograd (gde se budete dogovorili): 1. Alekre (Smederevo) 2. nolezmaj 3. Djuxy 4. dejan_bgd 5. AlexBGD 6. Hogar stras 7.cobe ja sam iz ns, dolazim direkt u zabalj... me so happy.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 18, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan I ocekujem slike, da svi mi koji nismo mogli da dodjemo vidimo sta smo propustili imamo profesionalnog fotografa i kamermana koji ce nas "pokrivati" tako da nema potrebe mi da se mucimo i da fotkamo mi cemo samo da i uzivamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...