muljaz 2051 Napisano Maj 28, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem krovne nosace Thule za pezo 406. Stoje mi vec neko vreme jer nemam Pezo, a ne znam da li odgovaraju za neki drugi tip automobila. Uz njih, a mogu i posebno, dolaze dva drzaca za bicikle, a i oni ne moraju u paru vec mogu posebno. Drzac za bicikle je ovakav a krovni nosaci su slicni ovim Broj telefona 0638295104, moze i na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena nosaca za biciklo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Maj 29, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj npr. 40 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj druze cene za nosače ako nije frka, posebno za bajs (oba komada) i za one grede, ima zainteresovanih za oba artikla . Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Maj 31, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cena novih najjeftinijih nosaca za krov tj. za prtljag je 19xxx rsd. Cena novih nosaca za biciklu je 6xxx rsd. Kod mene komplet 18000 ili razdvojeno 13000+4000+4000. Spreman sam MALO da se cenkam Neko me pitao da li odgovaraju za Pezo 306. Mislim da ne. Ima jedan deo ispod ploce koja naleze na krov (zaokruzen je na slici) koji se zavlaci ispod kedera i ubaci u neke rupe predvidjene za to. Koliko se secam 306 to nema, ali opet nisam siguran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Jun 24, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Povlacim iz prodaje posto cena postarine koju JA placam za slanje i vracanje jos malo pa prelazi vrednost robe. Lepo sam napisao za koji auto odgovaraju, nekima slao slike na mail, ali ne vredi. Do sad je samo jedan covek ispostovao dogovor i platio postarinu u oba smera. Kod njega je bio problem sto ima novi tip poprecnih greda koji su pljosnati, a ne cetvrtasti i na njih ne moze nosac za biciklu starog tipa EDIT: Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...