iksel 191 Napisano Maj 28, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Предњи 21" са диском и гумом Метзелер Ендуро 3, задњи 17" са добошом и Метзелер Ендуро 4. Гуме су у солидном стању. Не поседују унутрашње гуме, сходно таквим фелнама, на пут са њима носите мање главобоље, могуће је чеповање код вулканизера или крпљење спрејом. Мени се догађало да ексер приметим тек након неколико дана и после пар допумпавања гуме. Ко користи унутрашње, зна какве главобоље може да проузрокује ексер... У точковима су нови Коуо лежајеви. Цена је око 80€ за комплет... Бата 062/223-463 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Dal može na malog domina nx 250 isto ima doboš nazad disk napred jedino su mu fabrički točkovi 16 cola zadnji i 19cola prednji ,za prednji sam skoro siguran da može al zadnji nisam u kom si delu grada da dodjem ja motorom najbolje da pogledam i premerim na licu mesta.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 30, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Dal može na malog domina nx 250 isto ima doboš nazad disk napred jedino su mu fabrički točkovi 16 cola zadnji i 19cola prednji ,za prednji sam skoro siguran da može al zadnji nisam u kom si delu grada da dodjem ja motorom najbolje da pogledam i premerim na licu mesta.pozz Не'ам појма, јави се, дођи, пробај... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan >>>"Мени се догађало да ексер приметим тек након неколико дана"<<< Mene interesuje otkud znash kada si ekser "nahvatao" gumom (nekoliko dana ranije), ako si isti primetio sa zakasnjenjem, tek nakon nekog vremena...??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 30, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan >>>"Мени се догађало да ексер приметим тек након неколико дана"<<< Mene interesuje otkud znash kada si ekser "nahvatao" gumom (nekoliko dana ranije), ako si isti primetio sa zakasnjenjem, tek nakon nekog vremena...??? Купи тјублес, па ћеш да сазнаш Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, nemo' se ljutish... Otkud znas da si ekser pokupio nekoliko dana ranije, ako ne znas kada si gumu probusio??? Zar to nije logicno??? Ja te shvatam u potpunosti, jer i ja sam jednom pokupio ekser u Bg-u nekoliko dana ranije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 4, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, nemo' se ljutish... Otkud znas da si ekser pokupio nekoliko dana ranije, ako ne znas kada si gumu probusio??? Zar to nije logicno??? Ja te shvatam u potpunosti, jer i ja sam jednom pokupio ekser u Bg-u nekoliko dana ranije... Просто, ако ти је лош лепак турио вулканизер кад је монтирао гуму, она хоће на сунцу да мало испусти, па ми је тако испустила, а ја је надувам, не проверивши да ли има ексер, па опет после пар дана видим она испумпана... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 15, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Точкови отишли... Хвала на пажњи... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 15, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, nemo' se ljutish... Otkud znas da si ekser pokupio nekoliko dana ranije, ako ne znas kada si gumu probusio??? Zar to nije logicno??? Ja te shvatam u potpunosti, jer i ja sam jednom pokupio ekser u Bg-u nekoliko dana ranije... Просто, ако ти је лош лепак турио вулканизер кад је монтирао гуму, она хоће на сунцу да мало испусти, па ми је тако испустила, а ја је надувам, не проверивши да ли има ексер, па опет после пар дана видим она испумпана... ...I onda posle nekoliko "pari dana' dopumpavanja gume, vidis da si ekser pokupio nekoliko dana ranije, jel??? A u stvari uopste i ne znas kada si gumu probusio ekserom... AAA, sada mi je vec jasnije. Onda cu sledeci put i ja primetiti da sam gumu probusio nekoliko dana ranije, da ne bih ostao sa ekserom u njoj na putu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...