mrbakero 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan kada mu dodajem gas u odredjenom momentu zabruji kao da krene da se muci kad malo pustim gas normalno i opet kad dodam zabruji,u pitanju skuter 70 ccm ineresuje me da li su u pitanju rolnice ,ako jesu koju gramazu da uzmem i oprugice i koliko kosta zamena toga ako je to u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Ako pored ti se pored brujanja javlja i proklizavanje, onda je najverovatnije nesto sa prenosom ( licno mislim da proklizava kais)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako mislis proklizavanje, jednostavno zabruji pa pustim gas radi normalnije i opet pri dodavanju gasa zabruji gledao sam kais deluje ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 10, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je kvacilo ako je to u pitanju u najgorem slucaju koliko ce da me kosta popravka koliko je lamela korpa ili sta vec ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako zamenjene rolnice i kais,majstor rekao da je to u pitanju i sada radi mirnije nego pre dosta ali opet se desava kada dam jaci gas naglo kad krenem ili kada mu npr. dam gas do kraja da zabruji ,majstor kaze da je do tolatne masti da je morao da stavi dosta jer nije mogao da skine deo gde stoje rolnice neko je zalepio ili vario pa je morao sa dosta masti stavljati rolnice,I" KAZE "da ce biti normalno kada se ona istopi. MoLiM za misljenja iskusnih!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan zar je moguce da niko ne moze da me posavetuje je li to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam šta da ti kažem, u skutere se ne razumem uopšte ali vidim da i ostali slabo barataju tom materijom. prečešljaj malo forum i pronaći ćeš link ka nekom skuter forum, pa pokušaj tamo. srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo ga... http://www.skuteri.org/forum/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan pitao sam i tu niko ne odgovara mislim samo preporuke ako ima neko da se razume stvarno sta je u pitanju isteracu ga malo pa cu videti sta ce biti ako i dalje nastavi neznam sta cu,majstori su cudoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan bruji kad naglo dam gas i kada je gas do daske???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...