Jump to content

Moto Zajednica

TAKMIČENJE NA TEMU "MRTVA PRIRODA"

Recommended Posts

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Još jedna laka tema, očekujem puno radova!

Tema za ovaj krug takmičenja je "MRTVA PRIRODA".

MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA.

One fotografije koje ne budu u skladu sa pravilima neću priznavati. POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA SMANJIVANJE FOTOGRAFIJE NA ZADATI FORMAT!

Rok za slanje je 07.06.2011. u 20:00h.

Fotografije šaljite na bjb.photo@gmail.com

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Ovo je super tema... Jednostavna, a opet nekako široka... Može svašta da se uslika... :takoje:

Mislim da će opet biti dosta radova... 8)

• Podržavam 10

• U prolazu, 10 postova

Ovo je super tema... Jednostavna, a opet nekako široka... Može svašta da se uslika... :takoje:

nit je jednostavna a niti se može svašta uslikati. to možda tebi kao laiku tako izgleda ali da se dobije dobra fotografija sa temom mrtve prirode koja ima vrjednost treba uložiti dosta truda.dao sam ti minus jer olako shvacaš temu.
  • Podržavam 5

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

nit je jednostavna a niti se može svašta uslikati. to možda tebi kao laiku tako izgleda ali da se dobije dobra fotografija sa temom mrtve prirode koja ima vrjednost treba uložiti dosta truda.dao sam ti minus jer olako shvacaš temu.

Drage kolege (ili učesnici foruma),

nisam u funkciji ničije odbrane niti nečije stavove protežiram. Smatram da je nepotrebno da se častimo minusima bar kada je fotografija u pitanju!

Podsetio bih da je ovo forum koji pre svega okuplja ljubitelje dvotočkaša, ali u ukviru njega ima mesta i za ljubitelje fotografije. Medju nama ima onih kojima je fotoaprat profesija i koji su školovani umetnici! Od njih svakako možemo nešto da naučimo, ili barem da se divimo njihovim radovima. Takmičiti se sa njima na duge staze je neravnopravna borba.

Ali, budući da ovo nije mesto gde se okupljaju samo profi i umetnički fotografi, nego i mi amateri sa jevtinim aparatima kojima je jpeg jedini poznati format u foto svetu, smatram da svako ima pravo da tumači zadato takmičenje na način koji njemu odgovara i imponuje njegovom senzibiletetu.

Kao potvrdu svog stava, iznosim i komentare vezane za prethodno takmičenje na temu "Cvetić". Pobedniku su čestitali članovi koji od njega imaju i bolju opremu i više znaju.

Što nas je više, to je takmičenje uspešnije, a samim tim i zanimljivije.

APEL:

Stop za MINUSE (-)!!!

od mene: motoholic +, bonarina+

Animirajte i ostale učesnike foruma da i oni glasaju na takimičenju!

Pozdrav svima, odoh da se vozim... i da fotkam...

:moto3:

• Podržavam 5

Slažem se da je bespotrebno davati minuse bar u ovom delu foruma.

Da razjasnimo. Ovo takmičenje postoji pre svega kao razonoda za sve članove foruma, zatim, da bi oni koji se amaterski bave fotografijom ili ih fotografija na bilo koji način interesuje mogli da saznaju nešto novo, da vide na koji način drugi razmišljaju i kako koriste svoje fotoaparate.

Komentarisanjem, kritikovanjem i uopšte razmenom iskustava uvek možemo otkriti nešto korisno.

Niko ne očekuje da će pristigle fotografije biti profi odrađene niti to one moraju da budu. Dovoljno je da se svako potrudi da onako kako zna i ume predstavi ono što je temom zadato.

Podsećam još jednom da ne postoji umetnička fotografija bez ideje, ideja je suština dobre fotografije i na njoj treba da bude akcenat, pa posle toga sve tehničke mogućnosti i znanja.

Ovo je igra, ne shvatajte stvari previše ozbiljno.

I mojne neko da se svađao u mojim temama! :D

• Svrati ponekad, 228 postova

Drugi krug za redom imamo odlicnu temu!!! Teme pre svega trebaju da budu jednostavne,da bi privukle a ne odbile ucesnike.Jasne i direktne teme su:cvetic,mrtva priroda,nocna fotografija...Neke teme koje smo imali kao sto su blagostanje ili stres,vise lice na nazive fotografija u okviru neke konkretnije i sire teme kao sto je na primer "LIFE",one zbunjuju i odbijaju ucesnike.

Ako je tema konkretna kao ova sada,bice dosta ucesnika,dosta komentara,korisnih saveta...Ovo takmicenje je odlicna fora i na nama je da ga odrzimo i unapredimo.U jednom momentu je jako palo i po izboru tema i po pristiglim fotografijama i po komentarima.Sada je na uzlaznoj liniji,potrudimo se da tako i ostane.

Poslao!

• Podržavam 4

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Posl'o fotografiju. :)

Ispuc'o 26 snimaka dok nisam u'vatio jedan koji mi se svideo... :Bandolero:

Ost'o još samo jedan dan! Nemojte da čekate! :strikanje:

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

Ost'o još samo jedan dan! Nemojte da čekate! :strikanje:

Proš'o jedan dan! Čekamo hellenu...:aha:

hellence, i penzije su stigle, a tebe nema...:Mina:

Ja se izinjavam svim učesnicima što nisam okačila fotografije. U sred sam ispitnog roka, pa mi je baš bila frka. Sad ću to da sredim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja