Duh 4 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo racunice- prvi servis menjanje lanaca bregaste, ulja, filtera, svecica, tecnosti, paknova, plocica- lanci 130e (par), ruke 120e, gomila propratnih gluposti jos 70e (i vise, al ne racunam, to je redovan servis), transport iz Cg-Bg 150e (pisao sam o ovome- prvo rekose 50e, pa kad sam utovario motor na voz pojavilo se jos 100e za kartu od Cg granice do Bg ???. Klasicno šišanje, nije mali izdatak, morao sam da uracunam...). Drugi servis: prevoz motora do Temerina 50e, spaner sam imao panthocratorov, ali sam morao da kupim drugi lanac bregaste (uzi nego moj), pa lezaj radilice u bloku, gumice ventila (u zbiru jos 150e okruglo), obradjivanje klipnjace 40e (velika pesnica), i onda skracivanje radilice (panthocratorov poklon), namestanje svega toga, obrada ventila, stelovanje ventila, sinhronizacija karburatora (generalno, dovodjenja svega u red, rad motora ne moze da se prepozna) - 230e. Opet sam morao da menjam ulje i filter ulja (posle predjenih 700km) 40e. Ako sam dobro sabrao, a moguce da nisam, sve to kosta 980e. Dal je mnogo za ruke ne znam. Svi u Bg su mi trazili za otvaranje agregata izmedjju 250 i 300e. A bilo je dosta toga da se uradi i obradi, tako da verujem da bi me jos vise odrali. Mogao sam da prodjem i jeftinije da sam odmah otvorio motor, al sve sam se nadao da nije to, a i majstor je mozda rekao da nije, pa su zamenjeni samo lanci bregaste, a prosao bih jos jeftinije da su mi pri kupovini rekli za problem, al da baba ima muda, bila bi deda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan za 1000e recimo si mogao da kupis moj motor i da predjes bar 10k kilometara... I da ne predjem 100 na sat... Neka hvala ;D Ali znam na sta si mislio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Koji si vizir to kupio za 3000 dindzi,gde si ga kupio,koliko je vislji od fabrickog i koliko si ti visok kad te sad bije u celo,da znam kako bi orijentaciono meni pasovao!? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znam da te boli mnogo tih 1000 jura, al` ce taj osecaj relativno brzo da prodje. Ono shto ce mnogo duzze da te drzzi je osecaj poverenja u makinu jer sada znash sigurno shta imash. Zzelim ti da se slatko i dugo navozash. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ti zadovoljan, a pare moraju da se potrose te moraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste, al moglo je i bez toga... Za 7 dana od kako sam ga uzeo sa servisa vec sam presao preko 1100km., uzivancija. ;D Koji si vizir to kupio za 3000 dindzi,gde si ga kupio,koliko je vislji od fabrickog i koliko si ti visok kad te sad bije u celo,da znam kako bi orijentaciono meni pasovao!? Pozdrav Vizire pravi jedan decko sa Dusanovca. Visok sam 185cm, i rado bih ustupio ovaj vizir nekm nizem, a sebi bih na istom mestu uradio par cm duzi. Inace, vizir je zatamnjen, odlicnog kvaliteta (danas probao do 150km/h), cini mi se 6cm duzi, ali je pod pravijim uglom i mnogo bolje stiti (ne duva mi vise pod kacigu, i mogu da drzim vizir na kacigi 1 zub otvoren a da me ne ubije vetar). Videli su danas Aca-Pn i Lalajko pa mozes njih da pitas. E, evo slike od danas s novim vizirom. Sivi Ta, skroz levo. Na sredini slike se vidi Acin Ta, cisto da se zna ciji je duzi. ;D http://img181.imagevenue.com/img.php?image=22803_IMG_00003457_6_122_456lo.JPG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 2, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan e bash mi je drago da si napokon zavrshio motor i skinuo tu muku sa vrata... mogu da pretpostavim koliko si zhivaca i vremena izgubio dok sve nije bilo gotovo, a o parama da ne prichamo... aj sad pa nek te "novi" motor dugo sluzhi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste, al moglo je i bez toga... Za 7 dana od kako sam ga uzeo sa servisa vec sam presao preko 1100km., uzivancija. ;D Koji si vizir to kupio za 3000 dindzi,gde si ga kupio,koliko je vislji od fabrickog i koliko si ti visok kad te sad bije u celo,da znam kako bi orijentaciono meni pasovao!? Pozdrav Vizire pravi jedan decko sa Dusanovca. Visok sam 185cm, i rado bih ustupio ovaj vizir nekm nizem, a sebi bih na istom mestu uradio par cm duzi. Inace, vizir je zatamnjen, odlicnog kvaliteta (danas probao do 150km/h), cini mi se 6cm duzi, ali je pod pravijim uglom i mnogo bolje stiti (ne duva mi vise pod kacigu, i mogu da drzim vizir na kacigi 1 zub otvoren a da me ne ubije vetar). Videli su danas Aca-Pn i Lalajko pa mozes njih da pitas. E, evo slike od danas s novim vizirom. Sivi Ta, skroz levo. Na sredini slike se vidi Acin Ta, cisto da se zna ciji je duzi. ;D http://img181.imagevenue.com/img.php?image=22803_IMG_00003457_6_122_456lo.JPG Lep vizir,samo sto sam ja jos 5cm vislji od tebe i ako je tebi nedovoljno visok za par cm meni ce biti kratak za jos par cm preko tvoje zeljene visine,tako da cu ja onda morati da pucam na 10cm vislji vizir od fabrickog,ne verujem da je dobro praviti vislji od toga jer onda sve preko 100km/h moze biti mucna borba sa motorom i velikim otporom vetra,a mozda je bolje resenje da se i sam vrh vizira malo savije ka spolja,kako bi vetar preskakao glavu vozaca,kao sto postoje one kacige sa rebrom na temenu koje uspesno odbija vetar sa vrata vozaca!? Umalo da zaboravim,sve cestitke za popravku,zao mi je sto je toliko moralo da te kosta,za 3k eura koliko te je sa svim izasao si mogao da vozis neki Africu 750 RD04 da si znao sta ce te snaci,ali ovako bar znas na cemu si,i da imas pouzdanu masinu za jos mnooooogo kilometara,nek ih sa srecom prevezes,i nek ti se ja uskoro pridruzim svojim TransAlp-om! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste, al moglo je i bez toga... Za 7 dana od kako sam ga uzeo sa servisa vec sam presao preko 1100km., uzivancija. ;D Koji si vizir to kupio za 3000 dindzi,gde si ga kupio,koliko je vislji od fabrickog i koliko si ti visok kad te sad bije u celo,da znam kako bi orijentaciono meni pasovao!? Pozdrav Vizire pravi jedan decko sa Dusanovca. Visok sam 185cm, i rado bih ustupio ovaj vizir nekm nizem, a sebi bih na istom mestu uradio par cm duzi. Inace, vizir je zatamnjen, odlicnog kvaliteta (danas probao do 150km/h), cini mi se 6cm duzi, ali je pod pravijim uglom i mnogo bolje stiti (ne duva mi vise pod kacigu, i mogu da drzim vizir na kacigi 1 zub otvoren a da me ne ubije vetar). Videli su danas Aca-Pn i Lalajko pa mozes njih da pitas. E, evo slike od danas s novim vizirom. Sivi Ta, skroz levo. Na sredini slike se vidi Acin Ta, cisto da se zna ciji je duzi. ;D http://img181.imagevenue.com/img.php?image=22803_IMG_00003457_6_122_456lo.JPG Samo neka ti zakovrne kraj vizira na spolja i nema glava da te boli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zakovrnuce na sledecem ako ovaj uvalim Josephu, nikako da se cujemo. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je glupo komentarisati tudje cene, cak su za to administratori i moderatori opominjali ljude ali ponovo se desava isto. Ne razumem zasto ljudi nikada ne cene tudj rad, tudje znanje i tudj zanat? Jos gluplje je da se ja mesam u celu temu posto nemam nikakve veze sa motorom, osim sto sam radio jednom plastike i sada treba da ih radim drugi put i da farbam ceo motor ;D. Po meni, samo ti znas da li ti je bilo mnogo 230e za ruke ili ne, a verujem da bi te u Beogradu sve ispalo jos skuplje... Za toliki rad i zajebanciju mislim da 230e za ruke nije mnogo. Na kraju krajeva, tebe taj motor izadje preko 3 somica ali jebi ga, sta ces... Neka ti bude uteha da je i mene moja Honda kostala toliko i vise za 3 godine voznje ali zato kad sam sve sredio nisam razmisljao, bilo je samo sipaj i vozi. Sto rece neko, miran si 100k km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! ;D Cena? S obzirom da neko plati 100€ za ruke za redovan servis, zamenu plocica, stelovanje ventila i karburatora, ja mislim da 230 € nije puno da se vadi masina i da se skroz rastavi i sastavi. Pa farbanje kosta toliko. Da sam ja majstor, ja se verovatno ne bih toliko namucio za te pare. A motor mu je popravljen ( nije zamazan kvar, nego je popravljen) . I pored lupanja, popravljeno je i kvacilo, za koje je dijagnoza nekog od majstora bila da treba da se menjaju lamele, sto je oko 90 € set, a bilo je nepotrebno,korpa je bila neispravna. Pa ni voznja kolima nije besplatna dvaput za NS da bi se odradila metalizacija i sredjivanje klipnjace ( najlakse bi bilo staviti novu klipnjacu ), i najlakse bi bilo staviti novu radilicu ( ili bar od istog godista) a ne traziti ( i nalaziti ) resenja da se popravi kvalitetno. I opet nije puno ako se gleda da prilikom zamene lanca bregaste prethodni majstor nije dobro uzupcio lancanike, a to je jedan dosta vazan detalj... Tih 1000€ sto je ukupno ulozeno, to jste puno, i nije trebalo da se desi , ali sta je, tu je. Sto se mene tice, meni je drago da je jos jedan Transalp opet na putu, i nadam se da ce ga Duh voziti u zdravlju i bez padova . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam procitao temu (ja sam k'o jedan od nasih lidera,"neobavesten" ).Zao mi je sto ti se sve to izdesavalo s motorom.Inace,ja sam hteo da uzmem taj motor od Lakija,davao mi ga je za 1300,i imao je kofer...Pricao mi je kako je otisao lezaj na radilici i kako zamena kosta 50e...Njega ne mogu da krivim.Mozda se i on ne razume mnogo,a neko mu je tako rekao.A onda mi je jedan od "mojih" majstora rekao da se okanem te kupovine,i da TA nema za 1300e,tj. da cim je ta cena,fali njemu jos nesto,a ne samo taj lezaj,sto se kasnije i ispostavilo...Zao mi je sto si ti u celoj prici izvukao deblji kraj,"popio" mnogo nervoze,finansijskih izdataka...Ali,sada barem znas sta vozis,i znas da ce te sluziti jos dugo...Honda je to.Inace,ne znam kome je Laki prodao motor,tj. od koga si ga ti kupio,ali od strane tog 3. lica krajnje nije fer sto je tako postupio sa tobom,i prodao ti isti motor po basnoslovnoj ceni za njegovo stanje,tj. po ceni ispravnog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! ;D Cena? S obzirom da neko plati 100€ za ruke za redovan servis, zamenu plocica, stelovanje ventila i karburatora, ja mislim da 230 € nije puno da se vadi masina i da se skroz rastavi i sastavi. Pa farbanje kosta toliko. Da sam ja majstor, ja se verovatno ne bih toliko namucio za te pare. A motor mu je popravljen ( nije zamazan kvar, nego je popravljen) . I pored lupanja, popravljeno je i kvacilo, za koje je dijagnoza nekog od majstora bila da treba da se menjaju lamele, sto je oko 90 € set, a bilo je nepotrebno,korpa je bila neispravna. Pa ni voznja kolima nije besplatna dvaput za NS da bi se odradila metalizacija i sredjivanje klipnjace ( najlakse bi bilo staviti novu klipnjacu ), i najlakse bi bilo staviti novu radilicu ( ili bar od istog godista) a ne traziti ( i nalaziti ) resenja da se popravi kvalitetno. I opet nije puno ako se gleda da prilikom zamene lanca bregaste prethodni majstor nije dobro uzupcio lancanike, a to je jedan dosta vazan detalj... Tih 1000€ sto je ukupno ulozeno, to jste puno, i nije trebalo da se desi , ali sta je, tu je. Sto se mene tice, meni je drago da je jos jedan Transalp opet na putu, i nadam se da ce ga Duh voziti u zdravlju i bez padova . Ti dodjem ja malo sa Africom, da ti je ostavim da je malo čačkaš ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 5, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Skupo? A nisu bili skupi kojekakvi BG majstori koji su odradili odlican posao... vise puta? Ma 'ajte bre! Taj motor sada ide !!! Vozi Dushe !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Skupo? A nisu bili skupi kojekakvi BG majstori koji su odradili odlican posao... vise puta? Ma 'ajte bre! Taj motor sada ide !!! Vozi Dushe !!! AMIN! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim bre ljudi, sta vam je, 1500km gradske voznje za 12dana (dobro bili smo i do Nisa jednom). ;D Sta je bilo, bilo je, idemo u nove radne pobede (farbanje Brkicu, farbanje...) ;D Inace,ne znam kome je Laki prodao motor,tj. od koga si ga ti kupio,ali od strane tog 3. lica krajnje nije fer sto je tako postupio sa tobom,i prodao ti isti motor po basnoslovnoj ceni za njegovo stanje,tj. po ceni ispravnog. Kupio od 3. lica, preko Lakija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raduje me da i u ovoj diskusiji moje ime nije izostavljeno, lepo je kada je covek popularan. Nadam se da cu valjda do drugog Hristovog dolaska uspeti da okajem grehe pred svetim Duhom, te da cu slobodan od krivnje stajati pred Presvetim. Ave Dushe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... lepo je kada je covek popularan. Dobar glas se daleko cuje, los jos dalje, ne znam sto se cudis... Probaj na drugom mestu da okajes grehe, cini mi se da ovde niko nije nadlezan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...