Gale 135 Napisano Maj 25, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je leva velika bočna plastika ( oklop) za KLE. Da budem precizniji treba mi polomljen levi oklop. Još preciznije treba mi samo gornji deo oklopa od oko 3 cm gde se nalazi rupa za šrafljenje na rezervoar. Dakle primam je na poklon a bogami sam spreman i malo da platim za nju . Ako znate da neko ima neke izlomljene plastike please javite mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas taj deo izlomljen nebitno ako fale parcici,posalji da ti to utadim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 25, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, ako moj plastičar ne uspe da ga sredi javljam ti se. Tražim delić da ga poštedim muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...