motor_che 417 Napisano Jun 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan tek sad sam zakacio ovu fenomenalnu temu i jos bolji opis onoga sto planiram da odradim... panda svaka ti cast na svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan PANDA, HVALA TI !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se ovo u srbistanu može organizovati? Verujem da i kod nas ima iskusnih vozača koji bi mogli isto ovo raditi, kao i ti Englezi. Čitao sam knjigu i pogledao film TOTR, jedino što sam 100% siguran da je nemoguće to zaista uvežbati ako nisi na putu bez saobraćaja i ako te ne prati neko i gleda gde grešiš. Hvala tebi što si lepo preneo iskustvo, sa sve slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile86 4 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu. Posle ovakvog izvjestaja siguran sam da su mnogi pozelili da prodji kroz skolu. Nadam se da cu i ja jednog dana:). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna stvar...mislim da na hungaroringu ima isto nesto slicno...kao da sam nacuo ali raspitujem se jos... Steta sto su prijave bile samo do 15.juna jer sam citajuci tekstove vec u glavi otpisao put na more i planirao ovaj kurs... pozdrav i cekam opis drugog dela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Jun 20, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovako korisnim i lepim informacijama. Da imam para (i da znam engleski) ne bih se dvoumio ni sekundu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile86 4 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna stvar...mislim da na hungaroringu ima isto nesto slicno...kao da sam nacuo ali raspitujem se jos... Steta sto su prijave bile samo do 15.juna jer sam citajuci tekstove vec u glavi otpisao put na more i planirao ovaj kurs... pozdrav i cekam opis drugog dela... Da ima nesto i na hungaroringu. Na njihovom sajtu postoji link za ovu skolu http://www.motorosak...anfolyamok.html i tu su date neke informacije. Google translate je posluzio da skontam sustinu onoga sto pise:)). Vjerujem da ni to nije lose pogotovo sto je to ipak najbolja staza u okruzenju na kojoj se izmedju ostalog vozi i F1. E sad kako sam shvatio cjene zavisi od nivoa. Npr za ovaj srednji nivo "Tempo" pise da kosta 45000ft a to je 170e. Pise da je dvodnevna obuka i da je 80% praksa, motor i oprema ukljuceni. E sad ako neko ima vise informacije neka napise vjerujem da ce nekome koristiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna stvar...mislim da na hungaroringu ima isto nesto slicno...kao da sam nacuo ali raspitujem se jos... Steta sto su prijave bile samo do 15.juna jer sam citajuci tekstove vec u glavi otpisao put na more i planirao ovaj kurs... pozdrav i cekam opis drugog dela... Da ima nesto i na hungaroringu. Na njihovom sajtu postoji link za ovu skolu http://www.motorosak...anfolyamok.html i tu su date neke informacije. Google translate je posluzio da skontam sustinu onoga sto pise:)). Vjerujem da ni to nije lose pogotovo sto je to ipak najbolja staza u okruzenju na kojoj se izmedju ostalog vozi i F1. E sad kako sam shvatio cjene zavisi od nivoa. Npr za ovaj srednji nivo "Tempo" pise da kosta 45000ft a to je 170e. Pise da je dvodnevna obuka i da je 80% praksa, motor i oprema ukljuceni. E sad ako neko ima vise informacije neka napise vjerujem da ce nekome koristiti. To su te informacije... Na sajtu lepo pise na slikama naziv kursa ispod pisu datumi i cene... Definitivno jeftinije nego Bugarska a traje 2 dana...a sad da li toliko poucno i efikasno? Ostaje nam da sacekamo nekoga ko ce ici na taj kurs i da nam docara sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Jun 27, 2011 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti sto si podelio ovako iskustvo sa nama,objasnio si ga bash onako kako dolikuje uh voleo bih i ja pohadjati taj kurs... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 23, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan super svaka cast na pisanju bruka korisna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Lep tekst. Ali ako hocete da ovo i pogledate nabavite 'twist of the wrist' sa prevodom koji su napisali nasi clanovi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50598-titlovi-twist-of-the-wrist/ , vec drugi put ga gledam. Preporuka za sve vozace motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Tek sada sam otkrio ove SJAJNE Pandine Tekstove i neverovatno su mi zanimljivi upravo zbog toga što mi je potrebno da učim i to mnogo.Imam 47 godina i tek pre par godina konačno sam dozvolio sebi da kupim motor i po prvi put sednem na njega kao vozač.Nežaleći za tim kako nisam sve ove godine i sl, važno je da sam, na moje ogromno zadovoljstvo, POČEO VOZITI MOTOR!!!AH, KOJI BLAŽENI DOŽIVLJAJI.NEOPISIVO. Naravno, uz svo zadovoljstvo pojavio se i malo nezgodan problemčić a to je što ja ustvari uopšte nisam znao da vozim motor a priznaćete, motor je zaista poželjno znati voziti.U okruženju nemam prijatelje bajkere, a iz nešto malo kontakata shvatio sam da kolege odlikaši uglavnom nisu zainteresovane da odgovaraju na neka osnovna pitanja rezervisana za osnovce. Zaista sam bio u prilici da često pročitam sadržaj sličan ovom:...i onda kupim ja motor i prvi put u životu sednem na njega i sedne i moja devojka, i onda lepo odemo na put od par hiljada kilometara a od toga petsto šesto po kiši,pa divne krivine...Pa dobro, znam da postoje vanredno talentovani ljudi iz bilo koje oblasti pa tako i vožnje motora, ali jako se malo piše o sticanju znanja prosečnih ljudi. Nemam nikakav problem da priznam samome sebi da očigledno i nisam baš nešto talentovan po pitanju vožnje motora i kako stvari stoje neću pobediti ni na jednom takmičenju. Ja hoću da naučim što više i što bolje kako bih još sigurnije i još lepše vozio, što solo što sa mojom ženom. I tako, Ove sjajne informacije od Pande za rezultat imaju to da sam danas stupio u kontakt sa Petrom iz Zedmota (tel:+359899815529) i prijavio se za kurs California Superbike School level 1 i 2 (25. i 26. jula.)i mnogo sam zadovoljan jer znam da ću dosta naučiti. Radujem se boravku u Bugarskoj, u svakom slučaju neće taj vikend za učenje biti jedino mesto koje ću posetiti, ima vremena pa ću uz vašu pomoć napraviti neku dobru rutu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 27, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj napiši detalje, koliko para, smeštaj i ostalo, i mene zanima. I kako vikend 25. i 26. jul, to su sreda i četvrtak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se!Pogrešno sam nazvao osmi mesec.On se zove Avgust i to jeste termin(25. i 26.). Ponuđena cena je 510 eur za level1. i level 2.(posebno snižena cena za nas iz Srbije) Što se smeštaja tiče još uvek nisam nešto posebno tragao, ali mi se nameće kao očigledno rešenje hotel ,,Saraj,, koji je u blizini i gde je i Panda sa ekipom odseo.U svakom slučaju nameravao sam stupiti u kontakt sa Pandom i potražiti savete od njega, što po pitanju škole i smeštaja što po pitanju predloga za neki zanimljiv obilazak Bugarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 27, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan To već ima smisla pošto sam se dopisivao sa bugarima i rekoše da je jedini termin ove godine avgust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vredi svakog eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na temi, nego postoji li jos sta slicno tipa kurs 2 i dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFA_NS 8 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, vrlo lepo obradjena tema. I sasvim dovoljo informacija da zaintrigira svakog bajkera koji zeli da ulazs\e u svoje znanje i bezbednost. Iako nisam prisustvovao navedenom kursu, veoma sam zainteresovan da i sam ulozim i novac i vreme u to. JOs jednom sve pohvale za obradjenu temu, i sa nestrpljenjem cekamo jos tvojih ovako kvalitetnih clannaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Sobzirom da je Panda zaista detaljno i sjajno opisao ovu školicu (na čemu mu od srca čestitam), ja ću da dodam par utisaka vezanih za ovogodišnji CSS u Bugarskoj. Naime, od planiranih level 1 i level 2 prisustvovao sam na žalost samo na level 1.Moje utiske vrlo teško uspevam da kanališem i smirim jer bih o njima rado brbljao i to puno.Sve u svemu jedno vrhunsko iskustvo. Ono što doživljavam kao neki opšti ,,rezultat,,uz sva praktična i teoretska znanja kojima ste poučeni, je činjenica da sam prvi put u životu u kontrolisanim uslovima (pista koja je čista i pregledna)konačno doživeo motor i sebe do maksimuma.To znači da sam vođen instruktorom iskoristio ,u tom momentu, maksimum svojih potencijala kao i motora što za posledicu ima da sam dobijo najbolje moguće odgovore na to šta to sve možemo moj motor i ja a to su neverovatno važne činjenice. Do sada sam konstantno bio opterećen nesigurnošću po pitanju toga šta su to granice koje moj motor može da izdrži a sada znam da svaki tehnički ispravan motor u dobrim uslovima može praktično sve što od njega vozač zahteva, dakle sve je na vozaču i uslovima koji vladaju na putu, to su ograničenja. Šta reći sem da sam takođe kao i Panda non stop imao smešak kao uglavnom i svi ostali učesnici,svi smo se sjajno osećali. Činilo mi se da su sesije sve kraće i kraće (a realno nisu,nego tačno 20 min.) Toliko za sada, a ako neko ima pitanjce , samo izvolite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkKnight 33 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: CG-PG Motocikl: GSXR-1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na opisu. Eto meni troska za narednu godinu. Mozda i ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan da li se zna termin za ovu godinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 7, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan http://zedmoto.com/bg/detail/id/626/cid/18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Octobar 14, 2014 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam procitao, ali i posle 4 godine ovo nije 'bajato' Hvala puno, jako koristan (i lep) tekst 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 7, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan hvala za odlicne tekstove i prenesena iskustva a evo i 5 godina kasnije tema se jos cita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...