Pauk 613 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par meseci uspesnog "biznisa" opet se javljam,naime,doslo je do selidbe servisa pa da Vas obavestim.Ulica je Doljenska 5a,Uciteljsko naselje,kada se ulicom Vojislava Ilica ide ka plavom mostu,pored Super Vera se skrece levo u ulicu Mis Irbijeve,onda na semaforu desno i opet prva desno,nakon otprilike 150 metara!Ulica je mala i slabo uocljiva tako da oprez!U krajnom slucaju mozemo da se nadjemo kod Super Vera u Vojislava Ilica i to je to!Nije bas suvi centar grada ali se nadam da ce i za mene vaziti izreka-za dobrog majstora nije vazna lokacija ;D ;D ;D E da,kako sam se i preselio a i ponovio,pazario sam suzukija freewind :,prva tri bajkera koji zele pranje,poliranje motora i niklovanih delova,ciscenje i podmzaivanje lanca dobice ceo tretman-GRATISSSS!!! 063/7-817-817 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan E, neka je sa srecom, cestitam za novi motor! Sto se preseljenja tice, ma.. i na kraj sveta ako treba, ja sam evo i posle mesec dana jos pod utiskom dobro obavljenog posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,bice jos bolje sledeci put,nadam se da toja lepsa i polovina i ti uzivate u motoru i voznjicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 9, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam ! Da te bajk dobro sluzi ! ja sam se bash sa Duke_Bgd dogovarala da dodjemo da operemo motore kod tebe ! Vidimo se uskoro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom sa novim motorom. Iz mog bivšeg kraja 27.mart/Zahumska stiže ti u moj novi kraj V.Ilića. Dobrodošao komšija p.s. De reci mi, jel postoji još ona stara polir pasta za hromirane/niklovane delove ili koristiš neke "uvozne munje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim motulovu pastu za poliranje niklovanih i hromiranih delova,odusevljen sam,za ostale i domace paste ne mogu da tvrdim,nisam ih probao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo izvolte Mina,mada sumnjam da ce Duke dolaziti vise sada kada sam i ja uzeo vetra,ljubomoran je mnogo,motor mi je lepsi,bucniji,kvacilo bolje,bolje viuce,uocljiviji za devojke,cistiji.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Peki,navrati kad do mene,sada znas gde sam,da se opoznamo,popijemo koje pivo,pa jos koje ,pa jos,jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje za rad na novoj lokaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Samo izvolte Mina,mada sumnjam da ce Duke dolaziti vise sada kada sam i ja uzeo vetra,ljubomoran je mnogo,motor mi je lepsi,bucniji,kvacilo bolje,bolje viuce,uocljiviji za devojke,cistiji.... ;D ;D ;D pih ti sarenka nazivas privlacnim! Pa mene prvo sto je majka naucila, kada sam poceo sam da se oblacim, da ne mesam boje... Mojoj visokoj crnki, niKi ne moze prici! p.s. stacemo na crtu oviJeh dana, pa nek drugi presude pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pauche, Koliko otprilike treba vremen za "full tretman" na XTZ-660 Tenere ? Da znam kako da uplaniram vreme pa da ti se najavim. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pauche, Koliko otprilike treba vremen za "full tretman" na XTZ-660 Tenere ? Da znam kako da uplaniram vreme pa da ti se najavim. Pozdrav, Oko 2 sata,ful! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan pih ti sarenka nazivas privlacnim! Pa mene prvo sto je majka naucila, kada sam poceo sam da se oblacim, da ne mesam boje... Mojoj visokoj crnki, niKi ne moze prici! p.s. stacemo na crtu oviJeh dana, pa nek drugi presude pozdrav, dule ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Moramo se dogovorimo sutra, prekosutra da pravimo "sarenko" sektu, a jos ako bi se posle poliranja malo manje videle ogrebotine nastale mojom tvdoglavoscu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije frka,samo se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 13, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako ! Reshim ja da operem svog Lipicanera i to kod Pauka. Da vidim da li dechko to stvarno radi dobro . I uz drushtvo Duke_Bgd odemo kod momka. Imam samo rechi hvale ! Lipicaner je bio poprilichno prljav i prashnjav, lanac takodje... Pauk je sve to strpljivo i pedantno ochistio, oprao, podmazao, ispolirao... I evo sad kad prolazim ulicom zaslepljujem ljude, svi stavljaju naochare za sunce ;D Motor blista ! Pauk hvala puno, i vidimo se opet kad se Lipicaner isprlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posle par meseci uspesnog "biznisa" opet se javljam,naime,doslo je do selidbe servisa pa da Vas obavestim.Ulica je Doljenska 5a,Uciteljsko naselje,kada se ulicom Vojislava Ilica ide ka plavom mostu,pored Super Vera se skrece levo u ulicu Mis Irbijeve,onda na semaforu desno i opet prva desno,nakon otprilike 150 metara!Ulica je mala i slabo uocljiva tako da oprez!U krajnom slucaju mozemo da se nadjemo kod Super Vera u Vojislava Ilica i to je to!Nije bas suvi centar grada ali se nadam da ce i za mene vaziti izreka-za dobrog majstora nije vazna lokacija ;D ;D ;D E da,kako sam se i preselio a i ponovio,pazario sam suzukija freewind :,prva tri bajkera koji zele pranje,poliranje motora i niklovanih delova,ciscenje i podmzaivanje lanca dobice ceo tretman-GRATISSSS!!! 063/7-817-817 Hebo te,pa ja ti prolazio X puta pored tog mesta kada je bio skup u Pancevu jer sam u toj ulici(malo nize)nocio i ostavio moj motor.Ti si tamo gde je ona dacia logan Pink taxi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 19, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam bas za tu daciju,skoro sam se doselio,ali ako si zapazio sivu skodu fabiju-tu sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo motore ostavili kod cika Nikole(bela kuca,crveni fiat punto) koji je malo ispod tebe,par kuca.Ako budem u skorije vreme opet dolazio na dva dana,verovatno cemo motore opet tu ostaviti pa cu te potraziti da se cisto upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi majstore,mada sam ja sutra na odmoru i vracam se za Bg tek oko 10. avgusta.Video sam juce i taxi daciju pink,mislim da je 2 kuce ispod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci kojim sredstvom je najbolje ocistiti (oprati) masnoce i prljavstine sa alu felni kod motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan najbolje sredstvo!!!!! hmmmm oteras pauku on te odere 10-15 evrica i svi zadovoljni :D :D :D hehhehehehehehehehehe izvini pauk mala sala znam da mi bajkeri dobijamo sve skuplje aaaaaaaa ovaj jeftinije ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim daaaleko od Beograda, pa tako ne mogu do Pauka. U svakom slucaju zelim mu uspeh u radu. Ma radi se o tome sto su moje alu felne nove novcate, a voleo bi redovno da odrzavam sjaj. Nakupilo se neke na njih masnoce i prljavstine. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jul 29, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje nisam iz Beograda i voleo bih da cujem savet kako bih mogao da operem stel.Motor sam skoro kupio, a stel mu je uzasno prljav, sve su ostale neke tamne muzgave fleke pojma nemam od cega bi to moglo da bude posto je motor uvezen,tako da niko nezna sta je u pitanju,a o felnama da i ne pricam.Kada budem prolazio ili dolazio u BG znam gde cu prvo ici,ali dotle......POMAGAJTE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pauk je trenutno na godisnjem odmoru. Kad se vrati, imacete info iz prve ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...