ivanaboban 1 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc oko stelovanja ventila, interesuje me konkretno i zazor koliki treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel si saznao ista? i mene ovo zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan usisni 0.10 izduvni 0.12 na hladnom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Decembar 29, 2013 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ako se cuju steluj , ako se nista necuje i motor radi lepo , NE DIRAJ. Moj savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako se cuju steluj , ako se nista necuje i motor radi lepo , NE DIRAJ. Moj savet. a sta ako se necuju ako su pretegniti.....sto zna kod vazdusare da se desi..retko ali ...kad se desi golema steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Bokilicem. Kod Dominatora je stelug ventila jednostavan zahvat. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...