steeler 157 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki V Strom DL 650, K9 kupljen 2010. u Euro Sumaru. Vlasnik. Od dodatne opreme motor ima Givi rol bar, Givi nosac i kofer Maxia, stitnike za ruke, MRA Vario Touring vizir. Presao 8200 km uglavnom po dobrim putevima. Posle pada zamenjen prednji tocak, far i deo plastika. rol bar odradio posao posto je motor prokliazao, pa nema velikih ostecenja. Registrovan do Maja 2012. Cena 5400,bez zamene. 100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5273 Napisano Maj 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno! Dao bih ti deset pluseva da mogu. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, ovo je onaj jedini motor sa kojim je padano u poslednjih 10 godina? Sa, cuo sam, cuo sam... Ma drugar, stvarno svaka cast! Citajuci oglase, niko nikada nije pao sa motora u Srbiji! Evo i od mene + za postenje! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 22, 2011 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast POŠTENO nema šta!!!! Dali bi prodao nesto od opreme sa njega(rolbar i stitnike za ruke)? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste off ali me zanima kako zbog klizanja morao da se menja tocak? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano Maj 22, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neki kontakt telefon ne bi bi lo lo se ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Strale, ne bih prodavao posebno opremu pošto mi je strom bas onako po meri sa ovom opremom, a bez rol bara ga ne bih vozio ni do prodavnice a i ako ga ne prodam pošto je motor PADAO morao bih ponovo da je kupujem za sebe. Spale92, u pravu si da je off, a kada ti budem odgovorio onda će mi neko postaviti pitanje: a kako je moguće da se sjebo tocak a da su ti retrovizori i vizir ostali netaknuti... pa onda, koliko je klizao?, jer ukoliko je klizao 15 metara onda je ok, ali ukoliko je klizao 16 metara onda je totalno iskrivljen i nema nista od njega... ali evo odgovora, moguće je ukoliko tokom klizanja tocak zakaci ili udari u neki objekat. Ja sam ovde napisao da prodajem motor sa kog sam padao i osnovne informacije o motoru, a ukoliko se nekom svidja motor i ozbiljan je kupac, može da dodje do mene, pogleda motor, popijemo kaficu, rakijicu... i rastanemo se kao ljudi bez obzira kupio motor ili ne. Mislim da je ovako pošteno a ne da slažem da motor nije ni ogreban, a kamoli padao, pa da neko dodje iz Vranja, na primer, i onda shvati da su ipak neki delovi zamenjeni, ili još gore da kupi motor pa da me posle zove jer sam ga zajebao. AgaAganlija, naravno da može 063 688246 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisam kupac, vec vozim Stroma, zanimalo me cisto informativno. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ja se ne cudim sto je menjan tocak, vidjao sam motore kojima je i zadnji pucao posle pada sa 40 kmh.... Bitno je da je RECENO, da je zamenjeno NOVIM i ko voli nek izVoli.... P.S. imas plus i od mene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan smanji slike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan smanji slike da vidimo nesto, ovako se nista ne vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Maj 31, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan + i od mene za iskrenost, motor je super, srećna prodaja, žao mi je što nema menjaže A Beka, što se tiče slika, svi savremeniji browseri imaju opciju desno dugme miša i open in new tab - to će ti rešiti sve probleme sa veličinom slika Ja baš volim kad su velike slike, pa možeš bolje da vidiš sve bitne detalje na motoru 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO. Kolega prvi put došao pogledao motor, popili piće i baš se lepo ispričali. Sledeći put pitao da li može da odveze motor u ovlašćeni servis pre kupovine, odvezao ga, proverio, vratio se i kupio. Puno bezbednih kilometara kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...