djura 28 Napisano Februar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo naletoh na thread na jednom stranom forumu - Your best "peg dragin" pic.... Pablo? evo jednog iz superteske: nemaju zene pojma... text uz ovu sliku - This is him at deals gap on his KTM motord. He IS in control in this pic, just showing off. i apsolutni sampion...(tip je sa foruma, ali pored adventure bajka ima i ovaj, pa je postovao i ovu). Kako ovo?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Februar 9, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Preso sam na GS-u oko 500km od kako sam ga uzeo u Novembru i mogu ti reci da je po krivinama extra dobar... Neverovatno je dobra ciklistika na BMW-u. Bilo mi je interesantno kad sam se vozio sa Neshom jednom. Ja bio iza njega i pratio ga na GS-u. Silazili smo sa Gazele i skretali smo desno da udjemo u Jurija Gagarina. Nesha je TL-a oborio strasno (bar je tako meni delovalo iza), a ja sam GS-a samo malo oborio ispod sebe (opet, tako je meni delovalo) i prosao sam istom brzinom kao i on. A ne moram da napominjem da su mi gume katastrofa trenutno... Narucio sam od Motofana nove gume vec. Sve to jeste, al je mnogo bolji osecaj na R-u kad ga oboris u krivini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor moze da se provoza slicno, treba samo neko da zna da tera :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 9, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan treba samo neko da zna da tera ...vec boj bije srce u junaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Februar 16, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva znam da super sportski motor na obicnom putu i pri manjim brzinama( do 120km/h) nemogu da beze ostalim motorima, cak naprotiv dosta teze se voze u tim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 16, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Fizika kaze, da dva motora koja prodju istu krivinu, istom brzinom, onaj koji se manje nageo je prosao bolje. Slazem se sa Policem u konstataciji malih brzina i super sport motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 16, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 18, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa vama jer je kod mene ujakov coper od 125 kubika i na Avali sam bas namucio drugara koji vozi RS-a 125....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...