boki.64 1972 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem aluminijumsku plocu za Givi/Kappa kofer, Monokey sistem kacenja. Cena 20evra. Broj telefona 064/307-9264 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Boki kako se kaci na motor?Dali trebaju jos neki nosaci ili nesto drugo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Boki kako se kaci na motor? Da li treba jos neki nosaci ili nesto drugo.... Da, neophodan je nosac. Na njega se usrafi ploca, a na plocu se zakaci kofer. Nosaci se kupuju gotovi ili se prave, po zelji i potrebi. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jancic 2 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: S.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ovde na BJB-u GIVI nosac za CBR-1000F pa ne znam da pasusuje ova ploca na taj nosac pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Pase, ploca je standardna, ali oni nosaci nemaju zglobove na koje se kaci ploca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pase, ploca je standardna, ali oni nosaci nemaju zglobove na koje se kaci ploca! Ja ne znam da se ova ploca kaci na zglobove. Mislim da se Kappa ploce kace na zglobove, a ova, koju ja imam, ide na normalan nosac. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zglobove svakako moras da imas,oni su spoj izmedju nosaca i ploce.Prodaju se u kompletu sa plocom,to vazi i za givi i kappu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, molim te, ne bilo ti zapovedjeno, slikaj na svom motoru te zglobove, jer ja nemam pojma o kakvim zglobovima vi pricate, a iste na svom motoru nemam, a imam i nosac i plocu, a bogami i kofer! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sivi delovi su zglobovi kojima spajas nosace sa plocom i njima regulises ugao nagiba kofera a sliku kako to izgleda na motoru imas na mom oglasu za nosace cbr 1000f Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A-ha, ja sam mislio da te zglobove ima samo Kappa. U stvari ovo je Givi-nacin-kacenja na CBR-a (i slicne). A do nesporazuma je doslo zato sto ja na TA imam vec ugradjen fabricki nosac na koji se samo prisrafi ovakva (ili neka slicna) ploca. Doduse i nosaci u izvedbi "domace radinosti", nemaju to podesavanje, vec se pravi fiksan deo na koji se plosa samo pricvrsti. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jancic 2 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: S.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...