vladas 192 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima forumasa iz Nis, ili nedaleko od autoputa na ruti koju postujem, a uz to zele da se vidimo evo prilike Ko zeli da se pridruzi deo puta ili ceo put je vise nego dobrodosao 07.07.2007. NS-Nis 08.07.2007. Nis-Skoplje-Ohrid 09.07.2007. Ohrid-Florina 10.07.2007. Florina-Volos Povratak oko 23.07.2007 Odo' da se pakujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Jul 6, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan srecan put lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bez slika nemoj ni da krenes kuci... ;D Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na 8 prolazis preko Skopja, to znaci da moras proci i preko Velesa, pa ako imas u planu da napravis kafu pauzu onda javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jul 6, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jul 7, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan kad sam JA mogao slikat` nemoj da ti pada na`m da se vratis bez slika srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jul 7, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Od mene BISTRO ...sto kazu ribolovci ..sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ohrid - stari grad Ohrid Ohrid - Ulaz u stampariju koja ima jednu od dve replike Gutenbergove prese. Takodje prave papir na prastari nacin Ohrid - u stampariji Ohrid - Replika Gutenbergove prese Ohrid - Ulaz u stampariju Ohrid - Rekonstruisana crkva Svetog Klimenta i Pantelejmona na Plaosniku. Prvi slovenski univerzitet onsnovan 893. godine sa preko 3500 ucenika Ohrid - tvrdjava Cara Samuila Ohrid - razglednica Ohrid - razglednica Ohrid - na putu sa Sveti Naum Ohrid - pogled sa Svetog Nauma prema Ohridu Ohrid - razglednica Ohrid - nacionalni park Galicica Ohrid - nacionalni park Galicica Nacionalni park Galicica - pogled na Prespansko jezero Ohrid - nacionalni park Galicica Grcka - na putu za selo Kratero Grcka - na putu za selo Kratero Grcka - na "putu" za Mikro Prespu, na planini Triklario Grcka - na "putu" za Mikro Prespu, pogled sa planine Triklario Grcka - odustajanje od "puta" za Mikro Prespu Grcka - odustajanje od "puta" za Mikro Prespu Grcka - selo Kratero Grcka - putokaz u mestu Florina Grcka - pogled prema Volosu sa plaze Rivera Grcka - dekoracija na plazi Rivera Grcka - plaza Gialia na ostrvu Alonisos Grcka - plaza Gialia na ostrvu Alonisos Grcka - na putu za plazu Agios Dimitris na ostrvu Alonisos. Pogled prema ostrvu Peristera. Grcka - plaza Agios Dimitris na ostrvu Alonisos Grcka - mooooore Grcka - plaza Milia na ostrvu Alonisos Grcka - pogled sa vrha Alonisosa Grcka - piano bar u selu Chora na vrhu ostrva Alonisos Grcka - plaza Chrisi Milia na ostrvu Alonisos Grcka - Selo Chora na vrhu ostrva Alonisos Povratak sa ostrva Alonisos Grcka - Planina Pilion iznad Volosa. Pozar je unistio 2/3 sume. Grcka - plaza Milopotamus Grcka - Posle pozara na Pilionu Grcka - Posle pozara na Pilionu Grcka - Todoris (Tosa) me vodi kroz spaljene sume Grcka - Posle pozara na Pilionu Grcka - Posle pozara na Pilionu Grcka - selo Makrinitsa iznad Volosa Grcka - selo Makrinitsa iznad Volosa Grcka - pogled na Volos iz sela Makrinitsa Grcka - Sta reci:) Grcka - vikendica u selu Rodia Grcka - poslednji zalazak sunca Veles - Ane, ja i Makedonac Veles - Makedonac i ja na izlasku iz Velesa Tekst bi trebalo da napisem... ovih dana Pozdrav za drustvo iz Volosa i Velesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan kad sam JA mogao slikat` nemoj da ti pada na`m da se vratis bez slika srecno! Veci, tvoja zakana se rodila plodom, vidi kakve lepe slike je Vladas uradio. Super slike, bravo Vladas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Avgust 2, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu kako dobre slikeeee! Bravo! Jel' mogu da pitam koji foto-aparat koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 2, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan vlado, fenomenalno!!! fotke su ti strava! motorče ti je lutka!! jedva čekam da baciš detalje putovanja.. ako ti je ostalo šta love posle ove avanture, obavezno kupi mach 3 ;D veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 2, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast vlado...odlican putopis...kad budem dolazio u ns cimam te da se vidimo i ispricas mi detalje... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 2, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh grcka !!! Sjajno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...