PECA BMW 1121 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovakav nosac kofera ? treba mi za model da bih napravio isti .... ako neko cak ima za prodaju po razumnoj ceni moze i to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda cak znate nekog ko ima pa da ga kontanktiram ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to nosac za hepo i krauser kofere? Ja treba da pravim isti takav ovih dana( za krauser ). Samo su kod mene drugacije tacke kacenje ( TDM). Okvir je isti za hepo i krauser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Jel to nosac za hepo i krauser kofere? Ja treba da pravim isti takav ovih dana( za krauser ). Samo su kod mene drugacije tacke kacenje ( TDM). Okvir je isti za hepo i krauser. Pa ovo je za one BMW standard kofere ... Krauser .... dosta modela BMW kofera pasuje na taj nosac ! ima i pojedinacnih nosaca bez ovog nosaca pozadi ... ovako nesto : poseti ovu temu : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/35151-honda-africa-twin-alu-koferi-i-nosaci-kofera-u-samogradnji/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Peco kupi lepo Hondu i neces imati ovih problema. Mada i kinez bi ti lepo stajao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Peco kupi lepo Hondu i neces imati ovih problema. Mada i kinez bi ti lepo stajao lepom coveku sve lepo stoji ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan i niko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan i dalje trazim ..... sa ili bez ovog dela za zadnji kofer ... u bilo kakvom stanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Novembar 27, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/kp/ESCYS_korpabmw2.jpg ovo sam video na kupindu za 3000 din, bash sad pretrazhih, izgleda prodato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pa tamo i skinuh sliku ... nije bas naj preciznija tj, nisu to original ali su ove koje trazim jako slicni .... cisto da ljudi vide sta dolazi u obzir ... jer mozda neko na tavanu to i ima a ne zna od cega je .... zato ta slika pribliznog izgleda .... Hvala tebi na cimanju u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na motoru, odvojene bez nosaca zadnjeg kofera Ako ti pase, dodji sedi u garazi (ima parno grejanje) i precrtavaj do proleca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na motoru, odvojene bez nosaca zadnjeg kofera Ako ti pase, dodji sedi u garazi (ima parno grejanje) i precrtavaj do proleca HVALA ! ovo ce ostati kao krajnja opcija ako ne nadjem nesto za povoljne novce da kupim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo slike tih odvojenih bez nosaca zadnjeg kofera .... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 27, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Takve odvojene imam na TenAku. Ako oćeš, dođi do Laboratorije pa pravi model. Sad videh temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja tek sad videh ovu temu. Imam na BMW-u onaj nosač sa prve slike(spojeni bočni + zadnji). On je ustvari originalan za kožne torbe na seriji /5. Ovaj moj je za dužu viljušku (od polovine '72. nadalje). Kupio sam ga od Džerija pre nekoliko godina. Ako nema on pitaj Benita, 011/2131-442. Čini mi se da ima ovaj drugi, odvojeni tip. Ako nema ni on - evo ti ovaj moj, meri, pravi, vrati, a mož i pićence da platiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan juhu ! FALA LJUDI STA DA VAM KAZEM !! nista sleduje mi da potrazim da kupim ... (maltretiram dzerija) a ako ne nadjem nista onda da pozajmim od @ spredrag-a i da napravim po modelu ... to planiram da pravim tamo februara ... kad zavrsim sve ostale stvari oko motora koje sam naumio da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam kofere i neke nosace i pazario .... jeste da nije ono sto sam trazio ali sluzice .. od nabavke ovog hromiranog nosaca nisam odustao ali ce za sada ovo da mi vrsi poso pa polako .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Decembar 22, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan juhu ! FALA LJUDI STA DA VAM KAZEM !! nista sleduje mi da potrazim da kupim ... (maltretiram dzerija) a ako ne nadjem nista onda da pozajmim od @ spredrag-a i da napravim po modelu ... to planiram da pravim tamo februara ... kad zavrsim sve ostale stvari oko motora koje sam naumio da radim evo lik prodaje opet ove shto ti trebaju http://www.kupindo.com/Ostalo/9085396_DRZAC-KOFERA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...