D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto mi treba kes hitno moram da prodajem moju moto opremu,cizme su kuplenje u markosu placene 11700,nove su nisu nosene,ja ih dajem za 10500,broj 42 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nova i zadnja cena 10000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Mnog lepe...samo da su broj manje slao bi ih u Suboticu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to moze da se proba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan stari slankamen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bese to...? Mrzi me da googlam i vadim atlas sa police... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan tacno izmedju beograda i novog sada kad ides auto putem,imas iskljucenje za slankamen i samo pravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako sl nedelje budem isao za NS , postoji li mogucnost da se nadjemo tamo...? Mislim u NS? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa tu ti je markos u novom sadu,udji probaj broj 42 pa ako ti odgovara ja cu ti posaljem,jer ne mogu nikako doci radim svaki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Cool...aj mi samo objasni gde se nalazi Markos... Ja probam i ako odgovara kupujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan jeli ovo aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno do 25 jula,posle nece biti jer planiram da ih nosim na put,inace jos nisu ni nosene,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan odlične čizme, imam isti model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ih uzeti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisano za alex-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prodato alex-u,sa srecom da ih nosis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...