Nile. 1540 Napisano Maj 16, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prodajem gore navedenu jaknu, jednom je probana i odlicna je, jedini razlog prodaje je taj sto mi se ne slaze uz motor, jakna ima sve, zimsku postavu koja se skida, protektore na laktovima ramenima i ledjima koji se takodje skidaju, dzep za mobilni telefon, dzep za isprave, i naravno ostale dzepove ko i svaka jakna, vodo-vetro nepropustna.. za ove pare stvarno je tesko naci bolju jaknu. velicina 56, cena 70e. 065 53 75 940 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 16, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan i Airoh Speed Fire Evil.. ista prica kao i za jaknu. obim glave 59-60,velicina L, cena 80eu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 16, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga prodata, ostala je jakna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 17, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan refresh, ajmo ljudi nova jakna za ove pare.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 18, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moze korekcija cene jakne, ako nekome stvarno treba izacicu mu u susret! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 19, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 65e ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 20, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 60eura, hitno, zadnja cena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 23, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, 55eura ili ostaje kod mene definitivno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan moze malo bolja slika jakne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 28, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan to ti je ta jakna.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 28, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je kupio da je XXXXXXXXXXXXXXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Extra jakna za 55e , srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan imam 105kg i 187cm jeli to ta velicina i hvala za sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Maj 28, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzigorius druze mislim da nije u redu da u mom oglasu radis takve stvari.. @kubura Da druze odgovarala bi ti, tvoj broj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan ako sam sta pogresio ja se izvinjavam novi sam pa se nerazumem najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan ako sam sta pogresio ja se izvinjavam novi sam pa se nerazumem najbolje Nisi ti pogresio, tebi je napisao samo da je to tvoja velicina i da bi ti jakna odgovarala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan ako sam sta pogresio ja se izvinjavam novi sam pa se nerazumem najbolje Nisi ti pogresio, tebi je napisao samo da je to tvoja velicina i da bi ti jakna odgovarala hvala ukapirao sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1540 Napisano Jun 3, 2011 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...