to crank 5324 Napisano Jun 22, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan MACKOVIMA u nedelju je februar ...ali sunčan, sa umereno toplim vremenom i oblacima da ne izgorimo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jun 23, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa, bilo je tačno kao što je prognozirano!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jun 23, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan UVOD I ZAGREVANJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ko je na kraju razvijao film sa onom zenskom sto slika ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jun 23, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od svega ponuđenog ti si za žensku našo da se interesuješ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petkos 15 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu bas ste uzivali....ali riba je :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jun 24, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan RAZRADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je neko startovao onu devojku, ajde pricajte kakva je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je fenomenalno,tek se slike obradjuju,mislim da je velika greska sto se ljudi ne organizuju za odlazak tamo,bila je ekipa dukatista iz n.s i krusevca,odusevljeni naravno,vidimo se ponovo vrlo brzo,hvala i Nikoli na lepom gostoprimstvu,kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macakr6 75 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R Prijavi odgovor kao problematičan Ko je na kraju razvijao film sa onom zenskom sto slika ? riba je tu radi Nikole ,palite frajeri. Odlazak na stazu 23.eg je bio pun pogodak iako vreme nije obecavalo dan je protekao u suncu i bogami punom GASU.Licno sam se ubrzao mnogo u odnosu na prosli put,Nikola standardno odlican Sale takodje .Upoznali nove ljude ,organizatori fenomenalni ,mozes i menjati grupe brza sporija, napravljeno 700 slika,snimala nas Madjarska televizija,i na kraju da se zahvalim drugu na lepom gostoprimstvu koje mnogo znaci.A ostalo slike ce reci svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 24, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale2 47 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja vremena ostvarujete ? Inace slike su prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako dovoljno brzo skrolujete stranicu na dole slike cete videti kao animaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jun 24, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je i bio plan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jun 24, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja vremena ostvarujete ? Inace slike su prva liga Ma mi smo manekeni. Ja sam juče najbrže vozio 2'11.5 ali ni jedan krug nisam izvezao da nisam naleteo na nekog ko greje gume ili ladi jaja. Kad sastavim sektore iz najboljih krugova ispadne oko 2'7. Inače tako i vozim pošto imam gps logger, ako sam izvezao pvi deo staze kako treba i naletim na nekog sporijeg, ne insistiram, znam da sam snimio vreme i onda otpišem ostatak tog kruga. I obratno, ako me uspori neko u početku, kad ga preteknem vozim kao da je sve bilo super. Mnogo je bolje od onog lap timer-a koji te pred kraj kruga (ako ti se prolazno čini dobro) tera u insistiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Koja vremena ostvarujete ? Inace slike su prva liga Ma mi smo manekeni. Ja sam juče najbrže vozio 2'11.5 ali ni jedan krug nisam izvezao da nisam naleteo na nekog ko greje gume ili ladi jaja. Kad sastavim sektore iz najboljih krugova ispadne oko 2'7. Inače tako i vozim pošto imam gps logger, ako sam izvezao pvi deo staze kako treba i naletim na nekog sporijeg, ne insistiram, znam da sam snimio vreme i onda otpišem ostatak tog kruga. I obratno, ako me uspori neko u početku, kad ga preteknem vozim kao da je sve bilo super. Mnogo je bolje od onog lap timer-a koji te pred kraj kruga (ako ti se prolazno čini dobro) tera u insistiranje. stigle slike,bice veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Koja vremena ostvarujete ? Inace slike su prva liga Ma mi smo manekeni. Ja sam juče najbrže vozio 2'11.5 ali ni jedan krug nisam izvezao da nisam naleteo na nekog ko greje gume ili ladi jaja. Kad sastavim sektore iz najboljih krugova ispadne oko 2'7. Inače tako i vozim pošto imam gps logger, ako sam izvezao pvi deo staze kako treba i naletim na nekog sporijeg, ne insistiram, znam da sam snimio vreme i onda otpišem ostatak tog kruga. I obratno, ako me uspori neko u početku, kad ga preteknem vozim kao da je sve bilo super. Mnogo je bolje od onog lap timer-a koji te pred kraj kruga (ako ti se prolazno čini dobro) tera u insistiranje. pardon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan zakljucaka ovo sve zahvaljujuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 25, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste da se identifikujete na tim slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 25, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Od svega ponuđenog ti si za žensku našo da se interesuješ?!? Jbg , pored motora volim i zenske . Ajde da ne budem autsajder : Kakvo je vreme bilo , kakav je bio asfalt , i koje ste gume koristili ? PS. Slike su odlicne !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Od svega ponuđenog ti si za žensku našo da se interesuješ?!? Jbg , pored motora volim i zenske . Ajde da ne budem autsajder : Kakvo je vreme bilo , kakav je bio asfalt , i koje ste gume koristili ? PS. Slike su odlicne !!! vreme fantazijjjjjjja 30c,asfalt bez greske,nije grub kao grobnik a drzi za sve pare, danlop d211gp,pirelli superbike slick,danlop d211 slick,sve u svemu fanttttttazija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 25, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Od svega ponuđenog ti si za žensku našo da se interesuješ?!? Jbg , pored motora volim i zenske . Ajde da ne budem autsajder : Kakvo je vreme bilo , kakav je bio asfalt , i koje ste gume koristili ? PS. Slike su odlicne !!! vreme fantazijjjjjjja 30c,asfalt bez greske,nije grub kao grobnik a drzi za sve pare, danlop d211gp,pirelli superbike slick,danlop d211 slick,sve u svemu fanttttttazija Samo dok sledece godine uzmem jaci motor pa i ja krecem u pohode na staze u okruzenju , a do tad mogu samo da gledam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jul 4, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde jedan snimak od 07.06, vidi se AlexR6 na jednom mestu: http://www.youtube.com/watch?v=YGH0WWxYmg0đ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde jedan snimak od 07.06, vidi se AlexR6 na jednom mestu: http://www.youtube.c...?v=YGH0WWxYmg0đ malkice sam bio ali koliko su mi ona dva geja sna dukatiju smetala,neopisivo,ali ova sad licencirana klasa je zakon,jedva cekam opet,sta ima kod tebe,jesi na odmoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...