nemanja93 27 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas seo da se provozam sa TDMom. I vozikao se 10min i da stanem ne mogu da ga ugasim, iskljucim kontakt, a on i dalje vergla. Onda tako par puta i nece da se ugasi motor. I zatvorim gorivo i posle par min se ugasi. Ja mislim da je to alnaser. Ipak posle toga sam skinuo kleme sa akumulatora i vratio ih, i motor upalio i sve normalno o.O Ne znam sta bi moglo biti. I da li mogu sutra na put ici do Kladova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Maj 14, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavio ti rele sto pusta struju sa baterije na alnaser. Ako ti se opet desi skini klemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Obajsni malo kako si ga vozio ako anlasuje????? I ako ti sam od sebe amlasuje, moguce da ti automat anlasera zalepi.......to moze opet da se desi jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je pocelo prvi put kad sam hteo da ga ugasim, i onda sam pokusao i nije htelo, i morao sam do kuce sa njim, i tata zatvorio gorivo i ugasio se. Sad radi normalno, skinuo kleme i namestio opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto pitam,ali zar nije bilo lakse ubaciti u brzinu,i pustiti kvacilo da bi se ugasio,uz kocnicu,ili dok je u brzini spustiti copavu nozicu? Nekako mi gorivo delovalo kao najdugotrajniji postupak gasenja motora,ili je nesto jos bilo u pitanju,pa to bio jedini nacin? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto pitam,ali zar nije bilo lakse ubaciti u brzinu,i pustiti kvacilo da bi se ugasio,uz kocnicu,ili dok je u brzini spustiti copavu nozicu? Nekako mi gorivo delovalo kao najdugotrajniji postupak gasenja motora,ili je nesto jos bilo u pitanju,pa to bio jedini nacin? Sve sam odradio to, i nije hteo, tj ugasi se, ali dalje vergla. Izvadim kljuc iz brave, on i dalje vergla.Nije hteo nikako drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jun 4, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se tako na kolima (yugo) prespojilo nesto na anlaseru. Žena zalupila vrata, auto se sam upalio, udario u kola ispred pa ih gurao do sledećeg automobila, i nastavio da radi dok se ona nije snašla, sustigla ga, otvorila vrata i ugasila. Srećom mogla je da ugasi. Tebi je verovatno nešto baš zalepilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto pitam,ali zar nije bilo lakse ubaciti u brzinu,i pustiti kvacilo da bi se ugasio,uz kocnicu,ili dok je u brzini spustiti copavu nozicu? Nekako mi gorivo delovalo kao najdugotrajniji postupak gasenja motora,ili je nesto jos bilo u pitanju,pa to bio jedini nacin? Sve sam odradio to, i nije hteo, tj ugasi se, ali dalje vergla. Izvadim kljuc iz brave, on i dalje vergla.Nije hteo nikako drugacije. Zaljepio ti je relej anlasera. Kad se ohladi opet će raditi normalno, no jednom kad se ovo desi, očekuj sve češće, tako da preporučam da nabaviš novi ili drugi ispravan. Ovako ćeš imati sve više problema, a može ti i anlaser krepat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi pre tri dana opet zalepilo, ali sad sam ga odma ugasio. Stigao je relej samo treba da namestim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...