Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Like 50

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Pozdrav svima na forumu. Nov sam ovde ali sam siguran da ću se brzo uklopiti. :)

Razmišljam o kupovini ovog modela (Kymco Like 50cca). Volim "retro" skutere a ovaj model mi se čini kao da mi može ponuditi utehu. Svestan sam da je daleko od vespe ili nekog mojito ali me interesuju vaša iskustva. Kakvi su kymco motori generalno? Da li neko možda imam iskustva baš sa ovim modelom?

Ako neko ima bolji predlog po pitanju cene i kvaliteta bio bi srećan da čujem (pročitam).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 755 postova

Vozio sam agility,takođe Kymco 4T skuter.Kvalitet je za dlaku ispod npr.Piaggio skutera od 50ccm a možemo slobodno reći da su jednakog kvaliteta jer se i Piaggo modeli 50ccm pakuju u P.R.C.Imam liberty 50S tako da znam o čemu pričam.Gledao sam Like na sajmu i jedina primedba je nisko sedište i položaj vozačevih kolena(skoro da dodiruju volan).

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Kymco Super 9

Ajde i ja malo da pomognem :)

Posedujem Kymco Super 9 od 2005 godine, a drugar Vitality 50 takodje od 2005 godine.... Nikad nisam voleo ne poznate marke, u vreme kad sam kupovao Super 9 bio sam protivnik Kymca, sve dok nisam ugledao Super 9 i rekao samom sebi, ako ne budem za

• BJB Maxi Scooter Club, 314 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125 2021

Evo i mog iskustva.

Vlasnici smo Kymca Bet&Win 50 2T,kupljen nov u Srbiji 2006.god.

Trenutno ima skoro 19000km predjenih i to bez ikakvih problema.

Na 16000km smo morali da repariramo pumpu za vodu i to je osim redovnih servisa bila jedina intervencija na njemu od kako smo ga kupili,inace Like ima vazdusno hladjenje pa o tome ne treba ni da brines.

Ukratko,Kymco je sjajan motor,samo ga redovno servisiraj i bices prezadovoljan.

Od mene topla preporuka,srecno.

• U prolazu, 9 postova

Nisam imao priliku da ga "opipam". Kakva mu je plastika u odnosu na skuplje modele? Ustvari, da li je ta završna obrada dovoljno dobra?

Imao sam priliku da vidim neke Pede skutere. Na njima plastika prilično krcka pri samom dodiru (u salonu) mogu da zamislim šta se tek čuje na putu.

• BJB Maxi Scooter Club, 314 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125 2021

Nisam imao priliku da ga "opipam". Kakva mu je plastika u odnosu na skuplje modele? Ustvari, da li je ta završna obrada dovoljno dobra?

Imao sam priliku da vidim neke Pede skutere. Na njima plastika prilično krcka pri samom dodiru (u salonu) mogu da zamislim šta se tek čuje na putu.

Druze ja sam pored tog Kymca promenio 2 Kawasakija,pozamljivao od prijatelja i Suzukija i Hondu,a trenutno vozim Malagutija tj. Italijana i kad god sam ponovo seo na Kymca,nikad

nisam imao taj ruzan osecaj da sam seo na neki jeftin i nekvalitetan skuter.Bas naprotiv,nijednog trenutka mi nije delovao nista losije sto se tice kvaliteta plastike,sedista,prekidaca i rucica od gore navedenih motora.

Najbolje je da lepo odes u salon ili jos bolje idi i pogledaj neki polovan Kymco preko oglasa pa ces videti u kakvom su stanju plastike i prekidaci nakon nekoliko

godina koriscenja.Pozdrav :zdravo:

• Drug član, 755 postova

Plastika je odlična i super spakovana,samo su one ispod ''bubaca''...kako da ti objasnim...ona koja ti dođe odmah iznad auspuha,(i sa suprotne strane)ustvari one imitiraju kao neke lajsne,e ona je duplo tanja od ostalih plastika na skuteru,gipka je,ali nije nežna-čak sam siguran da je sa razlogom tako namešteno.Idi do nekog salona pa ga malo pogledaj.Imaš i Sym fidl(tako nešto)on ti je u retro fazonu,mada mislim da je kimkač bolji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja