Jump to content

Moto Zajednica

novi član

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

novi član's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

-2

Reputacija u zajednici

  1. Alekre, hvala ti na objašenju. Sve sam sigurniji da će kupovina biti svedena na 2T. Što se tiče toga da će mi nakon nekog vremena zatrebati koji konjić u to sam već sada siguran i svestan toga. Bio bi najsrećniji kada bi odma' u startu mogao kupiti LX150 ali su preterali sa cenama. Oromna je razlika. Trebao bi da odložim kupovinu motorčića za još jedno 2 godine a to ne mogu sebi dozvoliti. Valjda će mi tih 50cca pružiti utehu. Milane, i kod mene trenutno preovlađuje crna varijanta i sve je verovatnije da ću se odlučiti za nju.
  2. Hvala vam na informacijama. Iz ovog posta mi se definitivno čini da će izbor pasti na 2T. Što se tiče boje. Iskreno, dvoumim se između svetlo plave i crne. Što se tiče vetrobrana i kofera verovatno će morati iči kao opcija u nekom kasnijem periodu. Sve ovo je i sad već prilično finansijski nategnuto.
  3. Milane, uzimam nov. 2T ili 4T? Video sam da postoje ali iskreno nemam pojma u čemu je razlika. Znam teoretski ali me interesuje u čemu je prednost jednog u odnosu na drugi. Kada kažem "prepručena brzina" mislim da onu optimalnu koja ne šteti motoru. Optimalan rad.
  4. Srećna nova godina svima i sve najbolje! Ljudi, blizu sam kupovine Vespe LX 50. Interesuje me da li je izvodljivo sa takvu vespu koristiti svakodnevno za prelaženje relacije od oko 30km (kuća-posao-kuća)? U pitanju je poptuno ravan put (bez nagiba). Pored toga interesuje me i koja je normalna (preporučena) brzina za skutere od 50 cca ili još konkretnije pitanje bi bilo koliko ja preporučena brzina za vožnju ovog modela Vespe? Hvala vam svima na odgovorima.
  5. Najviše se dvoumim između Vespe i Scarabeo. Jedina stvar koja mi se čini kao bitna razlika između ova dva modela je veličina točka i zbog toga naginjem ka Scarabeo a Vespa mi se više sviđa na izgled. Da li ta veličina točka stvarno predstavlja i stabilnost, tj sigurnost u vožnji?
  6. Pozdrav ljudi. Ovo bi trebala biti moja prva kupivoina motora pa imam dosta dvoumljenja (tačnije troumljenja) i nedoumica. Nikako da prelomim. Reci te mi za koji od ova tri modela se odlučiti: Scarabeo 50 4T Liberty 20 2T Vespa LX 50 FL 2T Pripadaju istom cenovnom rangu. O dizajnu ne vredi diskutovati (to je već subjektivno). Koji je po pitanju tehničke izvedbe najbolji? Sledeće što me interesuje je da li motor od 50 cc može da zadovolji moju potrebu da s njime svakodnevno odlazim (a i da se vraćam) na posao koji je od kuće udaljen oko 15ak km? I poslednje za ovaj post. Koja je preporučena brzina vožnje ovih skuterčića od 50cc? Puno pitanja. Nadam se da će biti i odgoora. Pozdrav
  7. Sjajno. Sviđaju mi se ove vaše izjave. Izgleda da ću još i uštedeti 800€ pošto se više neću lomiti da štedim za mojito Hvala vam svima na odgovorima.
  8. Nisam imao priliku da ga "opipam". Kakva mu je plastika u odnosu na skuplje modele? Ustvari, da li je ta završna obrada dovoljno dobra? Imao sam priliku da vidim neke Pede skutere. Na njima plastika prilično krcka pri samom dodiru (u salonu) mogu da zamislim šta se tek čuje na putu.
  9. Pozdrav svima na forumu. Nov sam ovde ali sam siguran da ću se brzo uklopiti. Razmišljam o kupovini ovog modela (Kymco Like 50cca). Volim "retro" skutere a ovaj model mi se čini kao da mi može ponuditi utehu. Svestan sam da je daleko od vespe ili nekog mojito ali me interesuju vaša iskustva. Kakvi su kymco motori generalno? Da li neko možda imam iskustva baš sa ovim modelom? Ako neko ima bolji predlog po pitanju cene i kvaliteta bio bi srećan da čujem (pročitam).
  10. Zdravo svima. Eto za početak da se javim a posle ću razmišljati šta dalje kuckati. Još uvek nemam motor. Videćemo dokle. Pozdrav, novi član
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja