Jump to content

Moto Zajednica

Kurs bezbedne voznje - Beograd 20. i 22. Maj 2011.

Recommended Posts

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ovo je jedan od predloga za lokaciju "poligona" za prakticnu vezbu. Nalazi se na Bezanijskoj kosi, u produzetku od glavnog ulaza na Bez. groblje, prema ledinama. Novo probijena, nezavrsena ulica.

post-5624-0-13566300-1305225540_thumb.jpg

post-5624-0-35809900-1305225558_thumb.jpg

post-5624-0-71000700-1305225575_thumb.jpg

post-5624-0-19316600-1305225591_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

E pa drustvo, kako Pablo gore rece:

Drugari, stiglo nam je 26 prijava i time zakljucujemo prvu grupu. Trebalo bi da ste svi dobili potvrdu prijave za kurs, ali ako se neko prijavio slanjem mejla na adresu 'ams@bjbikers.com', a nije dobio potvrdu prijave, neka mi se javi na pp i resicemo problem. :neznam:

Ukoliko neko od vas potvrdjenih slucajno ipak ne bude u mogucnosti da prisustvuje u petak, molimo da blagovremeno javite kako bi mogli ustupiti mjesto jos nekome sto ceka.

Za sve ostale koji nisu stigli da se prijave ovaj put, ne brinite, jer kao sto Pablo rece:

Uskoro cemo ponovo organizovati novi kurs, pa ce tada biti mesta za sve one koji sada nisu stigli da se prijave. :zdravo:

Vidimo se u petak ;)

• Svrati ponekad, 461 postova
  • Motocikl: Yasmina TDM '97
:Navijac: LJUDI, AJDE STVARNO AKO MOZE NEKO DA SNIMI TEORIJSKI DEO!!! Verujem da bar neko ima kvalitetniji telefon ili kamericu neku, stvarno bi bilo lepo da neko snimi :zvizduk::care::care: :'(
  • Podržavam 1

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

A jel hoce neko da se nadje negde sa mnom pa da idemo zajedno do autoskole Vir...posto ja sam videla na plan plusu gde je to...ali makar da ne lutam sama 1moto3.gif

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

A jel hoce neko da se nadje negde sa mnom pa da idemo zajedno do autoskole Vir...posto ja sam videla na plan plusu gde je to...ali makar da ne lutam sama 1moto3.gif

Одакле крећеш?

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Auhhh... Mada sam jos pod utiskom svega, ali ipak sam siguran da je ovo najkorisnije utrosenih 4h u poslednjih ko zna koliko godina.

Ljudi, prijavljujte se na sledece kurseve cim budu organizovani !!!

:takoje: :takoje: :takoje:

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

kashljuc...shlihtaro...kashljuc :nanana:

nego, upravo mi je javljeno da je neko dosao u posed super tajnog snimka kompletnog teorijskog dela

ukoliko organizatori daju dozvolu, snimak ce biti okacen na tjubu, ili sto je verovatnije, bice prosledjen nekom ko ume da koristi programe za kompresiju :lol:

(ukupna vlicina 4.7giga)

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Било је, заиста, корисно.

Поменуто је оно основно , што је потребно испоштовати, како би вожња била сигурна.

:BJB-jawa: видимо се у недељу. :moto3::zdravo:

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Samo na praktičnom delu bi mogli i malo više da se družimo. Neke ljude skoro da nisam ni pozdravio, a realno drugujemo svi ovde na forumu :)

Da se bre upoznamo kako valja ;)

• Podržavam 2

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Zbog sastanka organizacije našeg Relija 2011 "malo" smo kasnili na Kurs :). Izuzetno posećeno predavanje, preko 30 pažljivih slušalaca koji stalno nešto zapitkuju Lazu :D. Predavanje, kao i uvek do sada, na visokom nivou.

Ujedno je održana mala prezentacija Relija "Tour around Serbia 2011" (Daki i Severian) tako da se nadam da ćemo se sa većinom polaznika Kursa bezbedne vožnje videti za dve nedelje na startu Relija :)

Ko ne zna gde je poligon za nedelju, skup je u 9:30 kod tržnog centra "Idea" u bloku 64 pa ćemo organizovano do Bežanijske Kose ;)

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ma sve je fenomenalno...

Nego ubi me onaj COUNTERSTERING...

Izgleda da mi iz zadnjih redova bas nismo shvatili...da li zbog reflektora ili guma na samom motociklu...

Dok sam primetio da su oni na iz sredine tu materiju odavno savladali...

8)

• Podržavam 1

kashljuc...shlihtaro...kashljuc :nanana:

nego, upravo mi je javljeno da je neko dosao u posed super tajnog snimka kompletnog teorijskog dela

ukoliko organizatori daju dozvolu, snimak ce biti okacen na tjubu, ili sto je verovatnije, bice prosledjen nekom ko ume da koristi programe za kompresiju :lol:

(ukupna vlicina 4.7giga)

Nikad bio niti cu biti. Imam samo nezgodnu osobinu da kazem ono sto mislim, mada me je to mnoooooogo kostalo u zivotu. Mada, ovo sam i ovako shvatio kao dobronamerno zezanje :nanana:

Ajde sad malo ozbiljno. Mislim da nisam sinoc preterao. Vecinu stvari iznetih sinoc sam znao, ali je bilo stvarno i stvari koje ili nisam znao, ili nisam dovoljno razmisljao o njima. Iskreno receno, mozda ce nekog od nas da ovo odslusano sinoc o kocenju i upravljanju spase u nekoj kriticnoj situaciji da ne "ispravimo" krivinu ili zavrsimo "naslilkani" na nekom kamionu.

Jedina primedba je da smo mozda mogli, i bez Pabla, da malo prodiskutujemo zajednicki o opasnostima u voznji, posebno u gradu. Otvorena je lovna sezona na nas motorcikliste, i svaka ideja koju cujete mozda moze da Vam spase zivot. U saobracaju pre desetak godina najveca opasnost Vam je pretila od vase lude glave, a sada, ta ista luda glava je najpametnija u krugu od 100-200 metara od Vas...:neznam:

• Podržavam 2

Samo na praktičnom delu bi mogli i malo više da se družimo. Neke ljude skoro da nisam ni pozdravio, a realno drugujemo svi ovde na forumu :)

Da se bre upoznamo kako valja ;)

I ja sam za druzenje ako vas nisam previse smorio stalnim zapitkivanjem sinoc :lol:

Dajte neki predlog gde cemo. Ako nema bolje predlazem "Petosevic" na N BGD-u. Nije fensi, opustena atmosfera mogu da se sastave stolovi, a ima i mesta za parkiranje motora u nasem vidnom polju. Evo linka do strane sa mapom:

http://www.petosevic-best.com/web/kontakt.html

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Yamaha fz1

Dobra organizacija, korisne teme, odlican predavac i veoma aktivni ucesnici.... moj savet je da svako ko moze prodje kurs, bez obzira na dosadasnje iskustvo... ponavljanje je majka nauke i "citave glave" :)))

• Podržavam 1

• Svratio...., 343 postova
  • Motocikl: Imam

Teorijski deo kursa VRLO VRLO koritan, fenomenalno predavanje Lazara Kovacevica. :takoje: Ostali komentari posle prakticnog dela.

U svakom slucaju preporucujem svima da neki od narednih kurseva posete obavezno.

@SashaP

Sedenje u zadnjim klupama je za ponavljace :lol:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja