ivana_dj 2 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Vojvode Stepe malo iznad kruznog toka,belo crvena Yamaha i neki krem auto su se sudarili..motociklistu je odvela hitna pomoc..Zna li neko nesto vise o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 10, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ja se izvinjavam sto pisem bas u ovoj temi, jednostavno se tako zalomilo da mi je doslo do toga da je vreme da napisem nesto na ovu temu. Zamolio bih sve koji pisu ovakva obavestenja da u naslovu osim ulice, adrese, cega god, napisu o kom je gradu rec. Ulice Marka markovica ima u vise gradova. Jos jednom, se izvinjavam Ivani, nije namenjeno njoj, kao sto ni ne mislim nista lose za ovakve teme. Red je da se informisemo i da pomognemo u ovakvim slucajevima, ali strecam se kada vidim imena ulica za koje znam da neki meni dragi prolaze svakodnevno a onda ispada da je u pitanju neki drugi grad. Nadam se da razumete i uvazavate. Takodje se nadam da je vozac yame ok t.j. da nije nista jako lose u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je decko ok,a guasaar u pravu si nisam znao da smo svi iz bg,a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2011. at 19:22, banditkg je napisao: Nadam se da je decko ok,a guasaar u pravu si nisam znao da smo svi iz bg,a Centralizacija. Svi smo iz bg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u novinama samo da je odveden u Urgentni,nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Momak je dobro,sreli smo ga na urgentnom posto je i moju suprugu na motoru udario kombi pa smo pricali i razmenjivali dogadjaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan A poenta ove teme bi bila...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...