hitman 352 Napisano Maj 20, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne fali i da bude kishe A novajlijama bih porucio, ako vec nemaju, da stave roll barove obavezno i naravno Tenerasima da ponestu tange, tigraste 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ce im rol barovi , bolje nek odseku jedan cilindar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... ja cu ici u takav djir, pa mi se mozes priključiti Nista ja tebi ne verujem . Samo se femkas, a posle ce biti kud nas odvede ovaj Kepo sa 30 na sat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan nista, nego mi tako zapalo pozdravio te dule, onaj bucko od prošli put sa XR-om. sad jer kupio takmičarsku yamahu od sto kila nisam ja tako dobar vozač da je morao da kupi takmičarsku yamahu od sto kila ,šalim se , pozdravi i ti njega. Vidimo se za dve nedelje , naravno u kampu gde i svi jednocilindraši Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 20, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ...videcemo mi jos... lepo narod kaze, tesko zabu u kamenje naterati (?!? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine kad sam dolazio trazio sam Skakavce, promasio sam put i ispao BAS ovde. Znaci ko se izgubi do tamo zavrsice ovde sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me ovaj forumski uploader, da probam sa direktim linkom: http://forum.bjbiker...attach_id=72555 Aco ako je onaj kuda smo lutali prosle godine ne bi im preporucio To gde smo lutali je bilo "brdo Grad" okupljanje, tracklog je iz Kotline Gresis Aco kad smo lutali vozio si XL-a a na Brdo Grad si vozio Dr-a i nismo se zajedno vozili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 20, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ce im rol barovi , bolje nek odseku jedan cilindar Jednocilindrash, ne znam koji deo u naslovu teme ti nije jasan ==> "AT vs ST okrsaj" al ajde doobro, mozete i vi da svratite da se vozikate malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim i obradujem sve koji dolaze u Kotlinu, a posebno navijace Zvezde i ljubitelje starih majstora bubamare! Naime, Vladimir Petrovic PIZON je u martu kupio SuperTeneru750, sredio kod Cakija u Zarkovu i najavio dolazak u Skakavce. Ako neko ne zna ko je covek : http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petrovi%C4%87 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim i obradujem sve koji dolaze u Kotlinu, a posebno navijace Zvezde i ljubitelje starih majstora bubamare! Naime, Vladimir Petrovic PIZON je u martu kupio SuperTeneru750, sredio kod Cakija u Zarkovu i najavio dolazak u Skakavce. Ako neko ne zna ko je covek : http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petrovi%C4%87 Vidim da se svi neckaju pa nek ja ispadnem glup. Jel ovo neka zajebancija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Не верујем да је зајебанција! Родитељи од кума су кућни пријатељи са Пижоном и знам да је имао V-Max и да воли моторе. Вероватно је узео ендурачу а Зека га напалио да дође у Котлину! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 21, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Не верујем да је зајебанција! Родитељи од кума су кућни пријатељи са Пижоном и знам да је имао V-Max и да воли моторе. Вероватно је узео ендурачу а Зека га напалио да дође у Котлину! Pazi na casu, nije kupio motor nego Superteneru! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi na casu, nije kupio motor nego Superteneru! HAHahahhahha!!!! Eeeee, nek` si im rekao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim i obradujem sve koji dolaze u Kotlinu, a posebno navijace Zvezde i ljubitelje starih majstora bubamare! Naime, Vladimir Petrovic PIZON je u martu kupio SuperTeneru750, sredio kod Cakija u Zarkovu i najavio dolazak u Skakavce. Ako neko ne zna ko je covek : http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petrovi%C4%87 A ti kume jel dolazis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sedim sa kumom i kaze da dolazi sa sve Pizonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 21, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pazi na casu, nije kupio motor nego Superteneru! HAHahahhahha!!!! Eeeee, nek` si im rekao A kad ces ti motor kupiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan prica se i da Bjeka sigurno dolazi sa novim F800 gs 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 22, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel se čuje neko sa Šestićem? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 22, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=y7o0kHbAP9c ljudi bre, jeste vi....? ujee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Сви ћемо ми тамо бити Сушићи! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 22, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan LINK samo za krosere, ostali STOP izvinjavam se za off p.s. al' sam slozio stih, koristan i tih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da udarimo fudbalicu na male golove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da udarimo fudbalicu na male golove pusti fuce za to treba kondicija danas idem sa Banom da vidimo mesto za poletanje i sletanje, pa bi mogao sebe da pocastis sa jos jednim iskustvom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel treba neki specijalni smestaj za ovo krem drustvo sto dolazi ili ce u satore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 23, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jel treba neki specijalni smestaj za ovo krem drustvo sto dolazi ili ce u satore? Krem drustvo spava pod sankom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...