Mikka 431 Napisano Jun 6, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan IZbacujem klijente napolje da mogu da miru da pregledam fotke i klipove heheheheh, inako me vec cudno gledaju Prelepi snimci i fenomenalno drustvo , valjda cu ubosti sledecu Kepijadu da namestim koji km. @TA uradicu ti poster na ploteru Hvala, hvala Slika me nekako podseca na one coca-cola reklame, sve ko iz bajke, stvarno je umetnik imaces moju dragu na zidu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan IZbacujem klijente napolje da mogu da miru da pregledam fotke i klipove heheheheh, inako me vec cudno gledaju Prelepi snimci i fenomenalno drustvo , valjda cu ubosti sledecu Kepijadu da namestim koji km. @TA uradicu ti poster na ploteru Hvala, hvala Slika me nekako podseca na one coca-cola reklame, sve ko iz bajke, stvarno je umetnik imaces moju dragu na zidu Znaci prvo gospodju da pitamo za dozvolu a mojoj gospodji cu reci da sam to skinuo negde sa neta, zbog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 6, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan IZbacujem klijente napolje da mogu da miru da pregledam fotke i klipove heheheheh, inako me vec cudno gledaju Prelepi snimci i fenomenalno drustvo , valjda cu ubosti sledecu Kepijadu da namestim koji km. @TA uradicu ti poster na ploteru Hvala, hvala Slika me nekako podseca na one coca-cola reklame, sve ko iz bajke, stvarno je umetnik imaces moju dragu na zidu Znaci prvo gospodju da pitamo za dozvolu a mojoj gospodji cu reci da sam to skinuo negde sa neta, zbog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 6, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vidim da ste se kao i uvek dobro proveli, da vas je vreme uglavnom poslužilo i da ste, što je najvažnije, kući doneli čitave ekstremitete. Od Popsija treba učiti kako se prelazi reka. Zamišljam scenu u kojoj neki klinci negde u Moldaviji neodlučno stoje kraj potoka, a onda jedan od njih kaže ''pusti mene prvog, gledao sam na jutjubu kako jedan debeli iz Srbije radi to bez problema''. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jun 6, 2011 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i hvala na lepom druzenju i voznji! Hvala Kepo, ovo je bilo fantasticno! A da nema mozda neko gps track voznje sa Kepom, od subote? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Divno, loodo i nezaboravno. Svaki put je sve bolje !! Mislim da smo dosadni vec, ali: KEPO MAJSTORE, HVALA TI !! Neki momenti iz kampa: Jutarnja kafica u 6... Raca, Kvarisa i B@ne Dobrojutro u 7... Maxa i Jager Popsy u "total TV-u"... Marko Djurovic, NIkola i Hitman u ranu zoru... Blejaz... Iva, Popsy i MpadeR Boban... Ian... Brezin pit-stop... setapovanje guma Naj Teneras - Sinke Naj supermoto-enduro boy... Kvarisa Porodicna idila... Zipa Cope i draga Fibra nadoknadjuje propusteno... Kalina u potoku platno belese... Nick Gold 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je kao iz bajke, još da je neki motor na slici, bila bi još bolja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je kao iz bajke, još da je neki motor na slici, bila bi još bolja Ne cackaj mecku :nanana: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je kao iz bajke, još da je neki motor na slici, bila bi još bolja Da je neki drugi ne bi bila kao iz bajke .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brezin pit-stop... setapovanje guma Šta sa gumama??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Posle neprospavane prve noci, ja odlucih da idem u neku "soft" voznju po okolini. Skupilo se drustvance, nas petnaestak, i krenusmo za Pasom. Na zacelju nas je cuvao Crven Ban i po potrebi skupljao plastike. Posle 5-6 kilometara se grupa podelila na BRZE i SPORE. Kasnije se i BRZA podelila na BRZE i NAJBRZE. Ja sam ostao u SPOROJ grupi, sto je sigurno - sigurno je. Lepote Maljena... SPORA ekipa... SPORA ekipa na Maljenu ceka BRZU i NJBRZU... Crven Ban, Ruska, Nikola i DrLeco Ruska, Nikola, Pasa, Goran, DrLeco i Crven Ban Dok je Pasa objasnjavao BRZIMA i NAJBRZIMA gde smo mi, shvatih da ima vremena i za dremku Ruska DrLeco Akcija Nekako smo se ipak svi sastali na Divcibarama. Izmesan deo SPORIH, BRZIH i NJBRZIH. Johan Crven Ban Posle Maljena i Divcibara su svi zajedno napali Povlen, a ja se vratih u Kotlinu s` pokusajem da nadoknadim neprospavanu noc. Jako mi je zao sto nisam odradio celu zamisljenu turu, ali mi je prijalo i ovih pedesetak kilometara off-a. Pozdrav svima, pa da se repriziramo sto pre !! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Brezin pit-stop... setapovanje guma Šta sa gumama??? Chomski je imao dva seta guma u zavisnosti od potrebe, a Breza i MladeR su u kombiju imali celu radionicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapiram da je nešto tako.... ali "setapovanje" :D :D Nego... Svaka čast Johanu! Bez obzira na loše iskustvo iz peščare, vidim da je ljubav prema mekanoj podlozi opstala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ugrist ću se za yaya što nisam mogao doći.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene par slicica, da se ovi Trafikanci ne bi mnogo osilili. Na ovom okrsaju moj glas ide ST. :care: :care: Citav konzilijum majstora je morao da ucestvuje da otkloni kvar. :moto3: Nemoj tako brale , nisi gledao produzetke. Direktno iz vene u venu !! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapiram da je nešto tako.... ali "setapovanje" :D :D ugrist ću se za yaya što nisam mogao doći.... I treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne cackaj mecku :nanana: Da je neki drugi ne bi bila kao iz bajke .. Moram priznati da u ovoj kombinaciji boja Paprika još i liči na nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da je neki drugi ne bi bila kao iz bajke .. Pa jes'... Toliko bajki o tom motoru, moraju se nekim fotkama ilustrovati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako brale , nisi gledao produzetke. Direktno iz vene u venu !! Vala što jeste jeste... ušlo blato u uši pa ja nikako da se saberem sa matematikom... fala Busmane na intravenoznoj pomoći Ova slika je kao iz bajke, još da je neki motor na slici, bila bi još bolja Da je neki drugi ne bi bila kao iz bajke .. ja se zaista slažem da je kao iz bajke... posle 12h se pretvara u bundevu :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Kao i dosad Kepo na visini zadatka.. muski se tu zapinjalo da sve bude u najboljem redu.. I bilo je Eve ga nemontiran Vidoje.. forsiranje recice Uvac Prvi je smelo zagazio Jimmy, pa sam ukljucio rec.. nema ni zadnjih nekoliko prelazaka, pogledali smo pesacki prelaz i vratili nazad.. bolje mokar nego ulubljen.. Mika ovde ima oskara za odigranu ulogu "pracaknuo se saran" Sledeci je Aca.. uz pesmu "bacio je sve niz rijeku" tako je to kad je lagan motor.. i preskaces veceru i rucak.. Popsy.. najelegantinji pregaz Mikko evo ga 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ugrist ću se za yaya što nisam mogao doći.... Znaci 13 puta smo pitali za tebe, bash si mogao nekako da se organizujesh Pa jes'... Toliko bajki o tom motoru, moraju se nekim fotkama ilustrovati... ja se zaista slažem da je kao iz bajke... posle 12h se pretvara u bundevu :P Tarabashi psssssssst E sada bih zamolio cenjene sudije da iznesu rezultate iz zapisnika :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 13 puta smo pitali za tebe, bash si mogao nekako da se organizujesh Ma da sam mogao, došao bih ko 5šaka... Bit će prilike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jun 6, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao gledao snimke dual sport riding-a po netu i kao spremio se na to sto dolazi. Moze da prica sta ko hoce, mozda kamera laze, ali nema tog snimka gde ljudi peglaju i blato i makadam i potoke i reke i asfalt podjednako agresivno kao vi...Moj duboki naklon i fala vi sto mogu da ucim od vas... Rade daj onu sliku...malo poslastice i za nandzaraste (mislim plavo-narandzaste)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6120 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što mogu da kažem.... AUH.... HOĆU JOOOOŠŠŠŠ!!!!!!!!!!!!! Sve je bilo savršeno, predivno, čarobno. Sjajni ljudi, sjajni predeli, nezaboravan prelazak reke. Moramo što pre opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...