jager 3445 Napisano Maj 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jaaa luuuudaka majko mila no problem, al imajte na umu da imam kljuc od zadruznog doma ako zatreba Zadruzni dom je i moj dom! ŠATOR! ŠATOR! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga ^ ovaj smajli isti Gile. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi organizujte direktno ovde za klopu u petak ako ce da dimi neki rostilj a ne ko prosle godine ae Gile cas do Kosjeric.. gile, sad sa tom pičilicom bi mogao tri puta za veče da skokneš do Kosjere al nema potrebe, organizovali smo klopu u kampu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 15.01.2011, Divcibare, 4 celzijusa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 31, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naplasices potencijalne endurase tim tmurnim i kisnim klipovima, stavi nesto gde ima sunca, nemoj da nam malerises Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jaaa luuuudaka majko mila no problem, al imajte na umu da imam kljuc od zadruznog doma ako zatreba Ako nemas kljuc od doma ucenica, mislim da se mare i ja drzimo kise i rakije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 31, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ko je rek'o rakija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Naplasices potencijalne endurase tim tmurnim i kisnim klipovima, stavi nesto gde ima sunca, nemoj da nam malerises ja se ne secam kada smo zadnji put vozili po onom odratno vrucem i suncanom danu. ona oprema na tebi, a ti kipiš. smrdljiv i mooookar do gole kože. pihh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 31, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma bice sve ok, samo ponesite rezervnu opremu za povratak i mozhemo da se valjamo u blatu po ceo dan ja krecem u petak posle posla, nadam se pre mraka... shator znam da dignem i u mraku... samo me brine kako ce anakee2 da prati ove mentole sa kramponima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da, rezervne garderobe nikada viska. za uvece topli termo duksevi i neki vodonepropusni šuškavac. ko bude imao garderobe, preživeće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 31, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa necemo u rat da idemo edit: Bog hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa necemo u rat da idemo edit: Bog hvala okrsaj je poznatiji kao Enduro Wars.. Jaaaaaoooo zaboravio sam na one nemce rekli mi zimus da im javim za okrsaj, jao Gile. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 31, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda dobro Aj' za sledeću godinu da se organizujemo, ti zovi Švabe, ja ću Žabare, oni neka stave po jedan kukasti krst na motore a mi ćemo kokarde i petokrake pa da se igramo rata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan da, rezervne garderobe nikada viska. za uvece topli termo duksevi i neki vodonepropusni šuškavac. ko bude imao garderobe, preživeće. Ko bude rakije imao prezivece!!! ... ja sam u najavi vec topless Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza nam se i ne smeši... ali mislim da nas baš boli briga Kepo, obavezno ponesi ključeve od tog devojačkog samostana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager ne mraci.. dobra je prognoza.. http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=32023&idg=412&idz=1&idf=9949 Kepo,stizemo ti do podne u cetvrtak na ispomoc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 31, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan koji rekoste datum da ne listam sa pocetka sve? Gledao bih nekako da dodjem sa ATVom pa da metnem nekoga pozadi da to sve lepo k'o covek snimi. Dosao bih i motorom ali nece biti zanimljivo da vas velijam po tim brdascima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan koji rekoste datum da ne listam sa pocetka sve? Od četvrtka do nedelje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza nam se i ne smeši... ali mislim da nas baš boli briga Kepo, obavezno ponesi ključeve od tog devojačkog samostana ako ne budu kod mene, javi se u skolu kod nove seoske mlade uciteljice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Dobar daaaaaaaaaaaaaaaaaan! Posla' me Kepa, po ključeve!" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 31, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi i jabuku JAger Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 31, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan "Dobar daaaaaaaaaaaaaaaaaan! Posla' me Kepa, po ključeve!" А онда јој седнеш у крило па почнеш да се мигољиш а она ти каже :'' Ништа не брини, то су кључеви од самостана''... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Dobar daaaaaaaaaaaaaaaaaan! Posla' me Kepa, po ključeve!" А онда јој седнеш у крило па почнеш да се мигољиш а она ти каже :'' Ништа не брини, то су кључеви од самостана''... Dobio si + od mene za ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan My name is Jager.. ex Jager 007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi i jabuku JAger Jabuku? Kakvu jabuku? U čija usta? А онда јој седнеш у крило па почнеш да се мигољиш а она ти каже :'' Ништа не брини, то су кључеви од самостана''... Auh, prepustiću je tebi dovoljno je samo da kaze "ja sam Jager, urednik Jager" 007. Khm.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...