miki89 92 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i sam naslov kaze potreban mi je regler za kawasaki KLE 500 2001 godiste.. valjalo bi sto pre da ga nadjem.. jel ima neko ili jel zna ieju gde mogu da ga kupim? moze i polovan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 50e o641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan 'Joska' pravi reglere. posalji mu pp. Pola forumasa ima njegova reglere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ti je bolji polovan od Havarisanog ali orginal nego nas mala privreda . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedan. Originalni kao nov forumska cena 55 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedan. Originalni kao nov forumska cena 55 eur. Ponudi mu brzo, dok ne kupi na nekom drugom mestu... Msm, posto je coveku HITNO!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...