Dača. 227 Napisano Avgust 10, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan imam cbr-a 125 i preporucujem ti taj motor.. mozda cak padne i neki dil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sliku i neki kom. o motoru. Sto se mene tice, cbr125r je skup tipa 1700e, a kako sam citao nije bas hvaljen motor. 1300e ybr, 1000-1200e x road... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 11, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan cbr je po meni najbolji od ovih sto si nabrojao.. mada ybr je isto dobar ali nejkid nije u mom fazonu nikako cbr trosi od 2.5 do 3 litra a yamaha nesto vise.. sto se tice razlike u ceni ona je par stotina evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na tvog cbr-a al' nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 11, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan a nemam slike.. isti je ovakav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u 3t-racing i ispostavilo se da su imali 4 cbr-a u proteklih 2 meseca, nazalost svi rasprodani, nisam mogao da probam. Ima vremena do sledece sezone, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 11, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan ortak moj jedan oce da uzme cbr-a pa cu mu najverovatnije ja prodati ovog mog a onda cu da se cujem sa gagijem iz 3t racing-a pa da uzmem isto cbr-a al malo mladjeg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Gagi je trenutno na moru, a gde si ti uzeo Cbr-a? Koje je godiste i koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 11, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan ja uzeo od jednog decka, nasao u oglasima.. 2007. godiste je a platio sam ga 1600e .. ne znam sta je sa gagijem ali cu sacekati zimu pa da jeftinije prodjem, valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budes prodao svom ortaku javi, mozda cu da budem zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 11, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Btw, moze lock tema. Odavno sam kupio prvi motocikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj cbr je bicikla od motora, eto malkice je bolji od skuterceta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Vecina vas koji to kazu verovatno nije ni vozilo cbr-a. Mozda si u pravu, mozda i nisi, kako kome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 12, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan cbr jeste malo tanji od ostalih , nije masivan kao npr. cbr600 ali ko sto markee kaze kad probas motor onda steknes pravi utisak.. pa nije valjda sad cbr najgori u toj klasi zato sto je tanji od drugih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste to sto kazes kad ne znas za bolje onda ti je super Uporedi samo sa Apriliom Rs125 ili cak sa Cagivom Mito koji su zvanicno u toj klasi, po svemu su bolji a bogami i ozbiljniji motori, i po izgledu i po komponentama i po performansama cbr125 je vise da imas osecaj da vozis `trkacki` motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da aprilia nije bolja, ali ona je 2t, a cbr 4t... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 12, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan tako je , ne mozes uporedjivati 2t i 4t.. aprilia i mito bolje idu, recimo da su i lepsi mada je to stvar ukusa, mnogo trose, moras da menjas klipove i sve svake godine.. a cbr je jednostavno za nas smirene koji nigde ne zurimo i jednostavno zelimo da volimo svoj motor i da se brinemo o njemu.. malo trose, ne daju mnogo snage ali daju sasvim dovoljno, jednostavniji su za odrzavanje.. a da zaboravio sam da se po mom misljenju cbr najbolje cuje u toj klasi motora.. za razliku od aprilije i mita ima jedan ozbiljan zvuk dok se ovo dvoje cuju kao skutercici od 50ccm.. da napomenem da sam vozio i sr125 i mita.. al jos jednom kazem.. 2t i 4t masine se NE porede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aham, i gumica dal je 130 nazad(na novom a na modelu 2006 je 100-manje nego ovima na prednjem tocku!) ko od rucnih kolica, ma i Sachs XTC je ozbiljniji motor od tog cbr Generalno to je pravljeno za decu do nekih petnaestak godina da se zavaravaju da voze R-a i da su zajebane face na ulasku u pubertet a pritom voze bolju masinu od vrsnjaka na pezoovom skuteru. Realno parkiraj tvoj motor pored RS-a i zanemari pogonski agregat, prvo sto izgleda dosta mrsavije(sto i jeste) pogledaj svoju prednju viljusku, mogu li ti stapici da budu malo tanji? USD a sta ti je to? Kocnice-sta su to radijalna klesta? Pogledaj zadnji amortizer, kako je postavljen i koje mogucnosti za podesavanja ima? Ram, srednje zalostan kao i ostatak motora. Da ne govorimo o agregatu koji je sramota za tako ozbiljnu fabriku da ugradjuje u sportski motocikl(ma koliko kubika on imao) citavih 13 konja a kako i ne bi kad je tehnoloski zaostao(SOHC i jelte 2V) i nalazi se u devedesetim godinama 20. veka, jeste nakalemili su mu FI da bi mogao da prodje kao euro3 Tako da celokupno gledajuci CBR 125 ne zasluzuje da nosi to ime i bruka stariju bracu, jer je to imitacija sportskog motora napravljena da popuni prazninu na trzistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aham, i gumica dal je 130 nazad(na novom a na modelu 2006 je 100-manje nego ovima na prednjem tocku!) ko od rucnih kolica, ma i Schs XTC je ozbiljniji motor od tog cbr Generalno to je pravljeno za decu do nekih petnaestak godina da se zavaravaju da voze R-a i da su zajebane face na ulasku u pubertet a pritom voze bolju masinu od vrsnjaka na pezoovom skuteru. Realno parkiraj tvoj motor pored RS-a i zanemari pogonski agregat, prvo sto izgleda dosta mrsavije(sto i jeste) pogledaj svoju prednju viljusku, mogu li ti stapici da budu malo tanji? USD a sta ti je to? Kocnice-sta su to radijalna klesta? Pogledaj zadnji amortizer, kako je postavljen i koje mogucnosti za podesavanja ima? Ram, srednje zalostan kao i ostatak motora. Da ne govorimo o agregatu koji je sramota za tako ozbiljnu fabriku da ugradjuje u sportski motocikl(ma koliko kubika on imao) citavih 13 konja a kako i ne bi kad je tehnoloski zaostao i nalazi se u devedesetim godinama 20. veka, jeste nakalemili su mu FI da bi mogao da prodje kao euro3 Tako da celokupno gledajuci CBR 125 ne zasluzuje da nosi to ime i bruka stariju bracu, jer je to imitacija sportskog motora napravljena da popuni prazninu na trzistu Ovo je bilo ispod pojasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Avgust 13, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ^ ali i istinito.. Ako pogledamo 4T masine Aprilia RSV4-125 je i dalje kilometarski ispred nove CBR-ke od 125 kubika iako su slicne po snazi agregata. Honda vise ide filozofijom jeftinije masine (jeftinija pri kupovini,jeftinija pri odrzavanju) i sto vece jednostavnosti. Kada uporedis novu Hodnu CBR-125 sa Yamahom R-125,Aprilijom RSV4-125,Derbijem GPR-125R shvatis da u svemu po malo kaska,ali sve to opravdava sa lepom razlikom u ceni (Yamaha ~4300e,Aprilia ~4900e,Derbi ~4600e,Honda ~3500e). Da ponovo imam 16. godina ne bih se bunio da vozam CBR-ku iako licno naginjem ka Yamahi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 15, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan cbr trosi od 2.5 do 3 litra a yamaha nesto vise Ne brukaj Yamahu bre! YBR mi nikad nije presao 2.4 l / 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan cbr trosi od 2.5 do 3 litra a yamaha nesto vise Ne brukaj Yamahu bre! YBR mi nikad nije presao 2.4 l / 100km Dobar je YBR, ali je veoma spor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 15, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste spor.. Al jbg, prvi motor ni ne mora biti brz A posle ako hoces brz, zajebi 125ccm, bar one 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...