dexter84 17 Napisano Jul 3, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi nudi Kawasaki GPz 750R 1985. Motor je u fabrickom stanju, istekla registracija. Motor je vodeno hladjenje i prosao je 35000km. Sve u svemu motor izgleda ekstra (crno crven fabricki) i ide fantasticno. Motor bez ulaganja (osim registracije). Mada ja se nikad nisam susretao sa takvim motorom i neznam kako su se pokazali. Ako neko ima neko iskustvo sa takvim modelom ili pa zna nesto o istom neka kaze. Voleo bih da znam bar nesto o tom modelu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta samo cu ti reci da ljudi od tog motora masovno beze i ne znaju kako da ih se otarase. Reci mi koliko para ti trazi taj lik?? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan druze ako imas pare kupi!!!! motor je neunistiv na 400m mozes da kidas GSXR 750 do ´92 godine (proizvedene) kilometraza moze da ide i do 75000 km ako se redovno odrzava (toliko je imao isti motor od mog tece pre nego sto je prodao za 1700evra pre 2 godine) zasto te ovaj navraca da nekupis neznam (jedino ako ti odgovara izgled i namene ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne navracam ga nego mu samo kazem sta su mi pricali vlasnici tog motora. E jel znas mozda kakav je gpz500s??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan sve GPZ znam a 500s sam vozio pre 4 dana to jest ovaj ceo vikend je bio od mene ok bio je 97 ali nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam nista protiv tog motora ALI...Otvori cetvore oci kad kupujes...To su po meni najsumnjivije masine GPZ-GPX pogotovo tako stari...Znaci ako je ok moj savet je da uzmes (pretpostavljam da cena nije preko 1500 e) alipazi da ne bude macka u dzaku.Umeju da ih nabudze da budu ko casa a u stvari lom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odustajem odmah, lik mi nudi gpz500s 92god. za 2000 evra. Priča mi priču da nije vozen 7god. da je stajao u policiji, a kad sam ga probao nesto mi ne ide kako treba. U svakom slucaju hvala ti, resio sam da uzmem bandita gsf400 ili 600 moja konacna odluka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan odustajem odmah, lik mi nudi gpz500s 92god. za 2000 evra. Priča mi priču da nije vozen 7god. da je stajao u policiji, a kad sam ga probao nesto mi ne ide kako treba. U svakom slucaju hvala ti, resio sam da uzmem bandita gsf400 ili 600 moja konacna odluka To je PLAFON cena za takav motor.Moze da prodje al ako je u fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...