bumbar 3 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan potreban set prednjih kocionih gumica za Transalpa`89 godiste.I za cilindar i za klesta. ceo komplet. Gde. Kako. Koliko. Hvala unapred! Milan 0641116465 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Firma Sigurnost iz Zrenjanina pravi gumice. Posalesh im klesta i oni vide kakve gumice ti trebaju samo napisesh koliko komada i oni ti vrate AKS-om za dan - dva... http://www.sigurnost.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! probacu. ali ce mi trebati gumice i za gore na kocionom! Dopuna! prave i to... povade se sve gumice, posaljes i za 24 sata ti vrate nove! okvirno oko 1000 din. za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj prvo na bubanj potoku, postoji stand sa SIGURNOST proizvodima. poneses staru gumicu, i vidis na licu mesta mozda imaju iste takve na standu ako ne, SIGURNOSt moze i da napravi po narudzbini, ljudi koji su to narucivali kazu da nije skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan probaj prvo na bubanj potoku, postoji stand sa SIGURNOST proizvodima. poneses staru gumicu, i vidis na licu mesta mozda imaju iste takve na standu ako ne, SIGURNOSt moze i da napravi po narudzbini, ljudi koji su to narucivali kazu da nije skupo Kad su oni tamo? svaki dan ili varijanta neki odredjeni dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok je subotom za to što ti treba. Nedeljom je auto pijaca a to ti ne treba p.s. idi do podne. Posle se većina razbeži kojekuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 845 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju na bubanj potoku nista za motore. Tako su mi bar rekli kad sam ja bio pre jedno mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok je subotom za to što ti treba. Nedeljom je auto pijaca a to ti ne treba p.s. idi do podne. Posle se većina razbeži kojekuda fala Skubicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju na bubanj potoku nista za motore. Tako su mi bar rekli kad sam ja bio pre jedno mesec dana... OndaK joj! Šalji im u Grossen Bechkerek pa neka ti naprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 9, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan naazovi saleta iz trstenika 037715130... ili beru 0628240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci! Saljem u Zr. i to je to! POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...