tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znaci da bi prevezao potrebna mi je sema da prevezem cdi od "sprinta"malog ima sad 4 a treba na 6 izvoda da prevezem,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako nadjes specifikacije tj. semu cdi lako se to resava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 9, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, sreće ti, uslikaj taj 4-pinski CDI što je na motoru - ili džek od CDI-ja koji je na motoru. Na tom džeku treba da imaš crveno-crnu, plavo-belu, zelenu i verovatno crnu žicu, s tim što je moguće da umesto crveno-crne bude neka druga boja. I uslikaj kakav si to CDI sa 6 pinova pazario. Drugačije teško da će neko da ti pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 10, 2017 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, sreće ti, uslikaj taj 4-pinski CDI što je na motoru - ili džek od CDI-ja koji je na motoru. Na tom džeku treba da imaš crveno-crnu, plavo-belu, zelenu i verovatno crnu žicu, s tim što je moguće da umesto crveno-crne bude neka druga boja. I uslikaj kakav si to CDI sa 6 pinova pazario. Drugačije teško da će neko da ti pomogne... jao bre zaebo sam se bio je sa 6 pinova sad treba na 4 da ga prevežem,kupio sam cdi sa 4 pina,ma nisam ga pogledao 2 meseca al moracu sad da ga uradim pa na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 10, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri koji je tip CDI-a u pitanju tj. da li AC ili DC.Ti mali sprintovi su cesto imali DC CDI ako je taj u pitanju moras stavljati samo Dc drugi nece moci bez menjanja ploce sa namotajima i magneta.Imam seme vezivanja za gotovo sve tipove samo proveri koji je od ova dva tipa i naravno koji je taj sto si kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...