gixxer 397 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Originalna brava za Suzuki raspon rupa je 50 mm,i ima odozgo oznaku SM 4 cena je 50eu 063-77-64-681 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna za koji je ovo model ,molim da nas informise,unapred hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 7, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav kljuc imam ja na K4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu oznaku ima tvoja odozgo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 7, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Tu gde tebi pise SM4, meni je aluminijumska plocica. Sem toga, isto izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano Maj 10, 2011 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Za sada znam da pase na Bandita i na Srada,a verovatno i na SV-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano Jun 2, 2011 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 4000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su kvalitet na kvadrat. Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Jun 2, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan gsxr k1-k3 takva je moja brava i kljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15487 Napisano Jun 3, 2011 Ne silazi, 6223 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako izgleda i moja na SV i inace me malo zeza pa cu proveriti da li je to to pa se javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...