Razi 17 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, na prodaju Givi koferce. Kupio sam Yamahicu od Vanje sa foruma i dosla je sa koferom koji mi za sada ne treba a i fali mi nesto parica za opremu Za sad samo ova slika, cim dodjem do fotoaparata slikacu detaljnije - mada u principu nema sta, kofer bez ogrebotine, u super stanju. Ide sa dva kljuca (drugi kljuc je kod Vanje jos uvek, al` lako cemo do njega). Kontakt ili ovde preko PP-a ili na 066/406-081 Cena je 50eu. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 5, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi mi dobro dosao ovaj kofer, jos da se ima para (da li u njega moze stati jedna fulface kaciga?) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Maj 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko litara je i jel ide i drzac sa koferom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je 30l tj. da je model E30N. I da, staje jedna full kaciga u njega. Ako pod "drzac" mislis na plasticnu plocu ispod kofera, da - ide sa njim. Sorry, nov sam u svetu motora - dok ne povatam sve termine Inace, kofer ko nov. Evo i par slika : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam i jedan,ako bude velika potraznja! uzeo sam givi maxiju,a klinac nece da nosi "kutiju" sa sobom! sorry za OFF! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan A koliki je tvoj kofer Svetac i koliko suske? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan imam i jedan,ako bude velika potraznja! uzeo sam givi maxiju,a klinac nece da nosi "kutiju" sa sobom! sorry za OFF! koja je cena za taj kofer.. i moze li slika.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Maj 6, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan imam i jedan,ako bude velika potraznja! uzeo sam givi maxiju,a klinac nece da nosi "kutiju" sa sobom! sorry za OFF! koja je cena za taj kofer.. i moze li slika.. Svetac, otvori novu temu pa tamo prodaj svoj kofer. Nije ti fazon . Za to ti je potrebno 2.. možda 3 minuta Bolje pomozite početniku da proda kofer kako bi uzeo opremu da sačuva glavu! Shipcha : donosim ti ključ i manual sutra, ako ode kofer danas, zovi pa ćemo nešto izštrumpfovati! Poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam i jedan,ako bude velika potraznja! uzeo sam givi maxiju,a klinac nece da nosi "kutiju" sa sobom! sorry za OFF! rekoh ako bude velika potraznja,tj kada ti prodas svoj da ima jos jedan!isti kofer ista cena! prvo ide tvoj,pa ako nekokme zatreba eto i moga na raspolaganju! opusteno,nisam ni mislio da prodajem nego me tvoja tema podsetila da mi stoji! narode na prodaju Shipcha kofer!!!! malo vozen dobro ocuvan!!! hvala vanji sto me je prosvetlio sa svojih celi 56 postova!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Koji off bezvezni Nego..aktuelno i dalje /bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ode koferce - Prodato! - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...