AcaS 11 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko mozda zna gde bi mogao naci i dali uopste i postoji mogucnost da se nadje taj motor? Danas mi javio majstor da nema nista od popravke a moram da ga pokrenem da bi moji imali sta da vozikaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 219 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na masinu, agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da da,masina,agregat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 219 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, tesko da ces to naci.. Bolje pogledaj da li pase masina od nekog drugog skuta mada i u to cisto sumnjam Jedino da se prepravlja nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam ja kriv za njegov kvar i bas mi ga je zao,nije nesto skuter ali onako,prirasao mi je za srce Pa bi da ga sredim kako znam i umem.. Ako ima neko neki info,zahvalan sam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se nadje,ali nov mislim da je cena bila 260e. Ako ti odgovra , javi da ti posaljem br tel. od prodavca. Da nebih ovde reklamirao druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A da li se zna sta je tvome, mislim jedino da si razlupao blokove pa da ne može da se sastavi. Inače je GY6 mašina, kao i na drugim kinezima 4T, ili je 2T? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam ga do 2 majstora i oboje su rekli isto,bolje pokusaj da nadjes drugi agregat nego ovo pokusavati da popravljas... Ja sam ga vozio solirno vise nego moji ,ali cale je doosta obilazio svoju zemlju sa njim,prasina.... nepaznja,ulja..... @mz rider-zainteresovan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...