Xiriumm 2 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad je vruc pali najnormalnije..ali kad je hladan bas dugo vergla,a nekad mora na i gurku..Akomulator je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Probao drugi akumulator, ili predposavljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri svecice ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6165 Napisano Maj 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i kompresiju i saug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kad je hladan, dodaj mu MALO gasa (zavrni rucicu tek par mm) pa javi rezultat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xiriumm 2 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao i drugi akumulator..Svecice nove iridiumske montirane pre 100 km...Kad je vruc radi najnoralnije..To sa rucicom daje neki rezlutat ali ne uvek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan To sa rucicom daje neki rezlutat ali ne uvek.. Onda je vrlo moguce da ti se "sauh" rastelovao, posto K1 nema atomatski hladan start kao ostali FI sistemi, vec ti moras da mu podesis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rastelovan `` Saug `` 100 % . Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xiriumm 2 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce zato sto mi ne reaguje na onu polugu za saug! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa i meni ne radi sauh pa mi pali na mali gas,i kad je hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 4, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan pa i meni ne radi sauh pa mi pali na mali gas,i kad je hladno hahahaha,koliko hladno? Sta zna fabrika pa ih ugradjue onako...da nebi dodavali gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan saug, nema sta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...