isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari doslo je vreme da se otvara nova tema! Vecina Vas je ispratila nasu prethodnu preradu i zahvaljujem se jos jednom na vecini lepih i nekoliko manje lepih komentara. Da napisem da sam bio primoran da prodam prosli motor ali ne moze covek tako lako da se odrekne necega sto voli i morao sam opet da se upustim u nesto pa makar imao problema! Da ne duzim mnogo, u pitanju je Honda CBR f2 model iz 1994 godine. Nekolicina ljudi bi rekla zasto ulazes u motor koji ce uskoro biti punoletan? Odgovor je: jbg, takav sam i gotovo. Ideja je bila da se od cbr-a napravi naked/sf tako neki fazon da moze da se vozi i malo duze a da ne ostanem ukocen posle silaska sa motora. Opet je glavni junak MAJSTORCINA, ali bukvalno, Janjke kome se zahvaljujem na svemu i jos dugo cu mu biti zahvalan! Plan je bio sledeci, da se nabaci rep od r6 2006-2007 ali sa jednim sedistem i jedno malo pomocno za nedaj Boze. Da se stavi zadnja dioda sam migavcima da ne bih morao da stavljam redovne jer me nerviraju i ruzno bi izgledali. Sledece na tapeti su bili auspusi... Nekako sam zamisljao da bi lepse izgledalo da se stavi 2 komada, sa obe strane po jedan i uspeo sam da nabavim od k8 1000 bukvalno nove auspuhe za relativno smesne novce. Evo par slika da vidite kako su poceli radovi: 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prvi da ti pozelim srecu u radovima! Jedva cekam da vidim sta si zamislio,mada znam da ce biti Perverzno,kao i prosli projekat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje je bilo potrebno da se poradi na prednjem delu. E tu je bilo muke samo tako kako za Janjketa, tako i za mene! Neki fazon koji sam ja zamislio je bio nesto po uzoru na Ducati Diavel. Znam da bi tesko nabavio stranice od Diavela, bilo je potrebno da se tako nesto napravi. E tu su dosle mukeeeee! Trebalo je prvo napraviti model, pa ga obraditi i tako dalje... Posao sacuvaj Boze, sporooo mnogooo!!! Ali za majstora ne postoje izgovori nego dela, uspesno je i to odradjeno. Trebala je ici ova custom maska napred ali se kasnije odustalo do nje i nabavljena je nova! Odradjeni su prednji blatobran a zadnji, fabricki je dobio izmenjen oblik. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan E sad dolazi momenat kada se sledi SEX ali bukvalno. Jbg, vecina nas ne zna sta hoce pa rako ni ja. Smatrao sam da na Hondi nikako nece stojati fabricka viljuskaaa tako da sam zahvaljujuci Limenom pribavio USD viljusku i bilo ju je potrebno ugraditi ali.... Moj uslov je bio da se nabaci viljuska sa klestima od Suzukija na Hondu a da pri tom ostane Hondin prednji tokak jer mi se bas i nisu kupovale obe felne. Mnooogooo nervoze i sa Janjketove a i sa moje strane i jos vise potrosenog vremena, ali ipak je i to sredjeno, izliveni delovi difuzora za vazduh, ugradjena Hondina bravica na viljusku od Suzukija... I Honda je pocela da poprima novi izgleeeed!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sada kad je nocna mora za obojicu zavrsena, nastavilo se sa radovima. Stizali su delovi sa svih strana sveta, al bukvalno, od Amerike do Tajlanda! Izmedju ostalo zahvaljujem se drugaru Stankovic93 jer sam od njega pribavio preko potrebne migavce od Kawe koje nisam nigde mogao da nadjem za neku razumnu cenu a od njega sam uzeo nove za 30e!!! Prednja maska koja je trebala da dodje je izbacena iz igre jer sam nasao masku koja bi po meni savrseno stajala a koju je Janjke dodatno ukrasio Cucnula je i ralica kako valja i dolikuje Izdrada nosaca je uveliko odradjena kao i montaza pojedinih pristiglih delova: Na drugoj slici se vode auspusi od Suzane! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje, trebalo je pribaviti nosace za sf korman/guvernalu kako zelite, posto nisam planirao da dam za parce aluminijuma 35 i vise evra, dosao sam na ideju da stavim nesto sto se najmanje ocekuje a kosta skoro nista U pitanju su bili nosaci kormana od Tomos automatika, nekoliko ljudi mi je reklo hahaha... na Hondu ces da stavis nosace od automatika, lud si.... Ali nije me bilo briga i tako je moralo da bude jer garantujem da su ti nosaci od automatika bolji i cvrsci od svih ovih sto se sada prodaju po 10x vecoj ceni.. Imao sam jedne od 35e i krs su u odnosu na ove. Stigao je i nov korman sto mozete iz slike da vidite 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je to za sada, radi se i dalje. Cim bude slika postavljam. Nadam se da Vam se svidja ova Janjketova i moja zamisao Hvala Dzoni, trudicemo se da bude jos lepsi nego prosli 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 3, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast.srecno u nastavku mutacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moram ispratiti temu. Gorane, znas da me nema ovde cesto, obavestavaj me! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi. Mislim da ce finish da bude do 00 Horny, preplatio si se na notifikacije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna zamisao... samo napred... cekam ostatak... Gde si nasao ovaj far? Ima li jos? Koliko parica? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Far je dosao u komletu sam maskom i migavcima u masci, nemam vise ali mogu da porucim izadje izmedju 80-90e sve zavisi koliko tulipani sa carine rese da me zezaju, stigne sve komplet sa sijalicama, dzekovima, samo da se montira i gas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna zamisao,vec vidim da ce to biti izuzetan motor. Praticu do kraja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Perfektno !!! I ja sam volim da majstorisem , prepravljam , popravljam itd i vrlo rado bih se upustio u ovako nesto jer je po meni ovo uzivanje i ne predstavlja nikakvu muku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Bice uskoro novih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan znaci swaka cast.... nemam reci.... pratm owo do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore ja sam svoju priveo kraju samo napred 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari @ Ledeni - Svaka cast, nisam video temu na forumu o tvojoj Hondi? Sad smo skoro braca po prednjoj masci i faru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari @ Ledeni - Svaka cast, nisam video temu na forumu o tvojoj Hondi? Sad smo skoro braca po prednjoj masci i faru jeste tako je brate nemogu da docekam kad ces da je zavrsis mozda jedan put stavim sve slike od moje honde znaci kompletan projekt hahah sretno i nemoj da zuris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom. Ma okaci temu pa da svi vidimo kako su tekli radovi Lepo mu je cucnuo stop od sr-a ako se ne varam. I malo sakrij regler da se ne vidi bas bas, malo bode oci! 10+ Po planu projekat bi trebao biti gotov za nekih 10 dana i mora da se pozuri jer vec 3 meseca traje borba i polako nas hvata popizditis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega,napravio si ga super.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom. Ma okaci temu pa da svi vidimo kako su tekli radovi Lepo mu je cucnuo stop od sr-a ako se ne varam. I malo sakrij regler da se ne vidi bas bas, malo bode oci! 10+ Po planu projekat bi trebao biti gotov za nekih 10 dana i mora da se pozuri jer vec 3 meseca traje borba i polako nas hvata popizditis sticices ja sam ubrzao radove pa sam neke sitnice sjebao zato polako sto se tice reglera neznam gdje da ga sakrijem greje se. imas ti neku ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bacicu se u razmisljanje veceras gde bi bilo najbolje da se stavi a da ima konstantnu cirkulaciju vazduha @Limeni- Hvala kolega:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...