Jump to content

Moto Zajednica

Vikend tura Komovi sa 1-2 nocenja

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: dl 1000

Vec duze vreme zelim da obidjem taj deo Crne Gore,negde sam u putopisima naisao na neke slike,mislim da je bila ekipa iz Bg-a, Dane i društvo sa nekim bratom rusom, a i na ADV-u sam naisao na kratak putopis prosle godine. Uglavnom da ne dužim, otpao sam na predele i čvrsto rešen da idem tamo čekam već dugo da se prikačim nekome za tu turu ali čini mi se da od toga nema ništa pa sam rešio da idem sam (mozda žena na zadnjem sedištu) ako baš ne nadjem društvo.Ja sam fleksibilan za dogovore, imam kamp opremu i u principu volim da zabodem šator u preteranoj prirodi i da se probudim u čudu kako je život lep a možda mogu da obezbedim i kuću na žabljaku da se prespava za dž. Sa mojim motorom koji nije baš za ozbiljan off road ipak uspem da se popnem na ozbiljne čuke i uživam u tome, jedina "mana" mi je što kada putujem asvaltom idem malo brže, tj putna brzina ispod 120/130kmh na dužoj relaciji bi me ubila. Pošto sam iz NS-a odlazak dole bi bio jedan dan, noćenje, ceo dan u voznji po prirodi,noćenje i polazak nazad tako da se stiže kući recimo do ponoći.To je grubi plan mada ja u principu ne planiram mnogo,tako sam stigao do Nord Kappa prošle godine - slučajno :D :D :D . volim slobodu bez mnogo mora ovo,mora ono.Nadam se da palim dole jedan od sledećih vikenda,ako vreme bude naklonjeno. Društvo je dobrodošlo ps.ovoliko nisam pisao otkad sam na forumu ;)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Dobro došli , premda sačekajte još malo jer gore ima još uvijek smetova . Komovi su stvarno prelijepi i ima se što viđet.Smještaj imate u Hotelu Komovi u Andrijevici cijene su ok , čisto je i uredno ali bih Vam ja ipak preporučio smještaj u ekokatunu na visoravni Štavna 1850 mnv ispod samog Vasojevićkog Koma. Kolibice su sa 5 ležajeva i mislim da su oko 35e dnevno , kupatilo topla voda ,tuš kabine sasvim ok smještaj. Put je asfaltiran tako da se može sa bilo kojim motorom , a ako želite makadama onda možete po čitavoj Štavni da đirate ili na prevoju Trešnjevik da skrenete desno i izbijete na Bjelasicu i preko nje da se spustite na Biogradsko jezero ali ako ste ipak odlučili da obiđete samo Komove onda sa Trešnjevika se spustite pravo prema Veruši (asfalt) i u selu Opasanoca skrećete i otvara vam se mogućnost obiđete podnožje Ljevorječkog Koma i dalje Kučkog. Kad ste već tu šteta ne obići i Bukumirsko i Rikavačko jezero. Ako što treba pitajte a ako se budem uklopio mogao bih ovo da odvozam sa Vama. poz

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja