blackmore 1372 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Setih se danas da stavim kacigu na mirišljavu jelkicu za kola. Ideja od milion dolara, 10/10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Moje ciscenje: Uzmem tecnost za pranje prozora, naprskam po kacigi o brisem je mikrofiber krpom. Predjem suvom mikrofiber i ksciga cista. Vizur obicnom mlakom vodom da se skine prssina i isto mikrofiber krpica ali cista. Unutrasnjost prem jednom mesecno, izvadim i operem lepo pod mlakom vodom i ostavim umotano u peskir da upije vodu. Deo od skaja samo prebrisem. Unutrasnjost visira mikrofiber i sprej za ciscenje tastature i ekrana i nemam ni jednu jedinu ogrebotinu. Zalepio sa unutrasnje strane foliju protiv magljenja sa alike, radi posso odlicno jedino kad je jako sunce ima malo prelamanja svetlosti al spustim tamne naocare i resen problem. Na aliju kosta 3 dolara sa postarinom. Moja kaciga nema taj zastitni fil za magljenje HJC c70. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 9, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je off, 350 dinara sredjivanje kacige, jebiga dao na zajam, unistili mi skaj pozadi. Promenio Septembar 9, 2022 član gixxer750/94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 10, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.9.2022. at 13:25, gixxer750/94 je napisao: Mozda je off, 350 dinara sredjivanje kacige, jebiga dao na zajam, unistili mi skaj pozadi. Super uradjeno za te pare. Gde si radio? Mislim, kod kog majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u gradu ( Prokuplje), ta zena sije stvari od koze, tasne i slicne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da od sprejeva nema neke pomoći , kada je čišćenje u pitanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto bi se dizala nauka oko ciscenja i pranja kacige. Uzme se obicna mlaka voda, opere vizir. Skine unutrasnjost, rucno se opere dal sapunom ili samponom, osusi se peskirom i stavi na sobnoj temp da se osusi. Ako je skaj los ili materijsl od kacige on ce se raspasti kako god, da li od znoja ili od pranja. Vizir cistiti krpom koja je fina, mikrofiber da ne napravi riseve i to je to. Kaciga ima da blista. U toku voznje, na pauzi prebrisati vlaznom maramicom ili leti flasica vode pa ocistiti vizir. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...