jeti 2 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan motor je u izuzetnom stanju,presao 10500km.reg.do 05.2012,zamenjeno ulje,lanac,lancanici i zadnja guma-Dunlop.sve je to novo i nisam presao ni 1km.od kako je namontirano.spreman je za sezonu i bez ulaganja.ja sam vlasnik,motor je 2006god.izuzetno mali potrosac.3L na 100km.vodeno hladjenje,abs,bisage.prodajem ga radi kupovine veceg-koji sam vec narucio :moto3:cena motora je 1300e-fixna!!!!!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, poubavo motorce! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan ljubav boja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10993 Napisano Maj 1, 2011 Hronični Motociklopata, 7526 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan nisam coperas, ali stvarno mi ponekad dodje da uzmem neko ovako coperce, svidja mi se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan za neku opusteniju voznju stvarno su dobri.a potrosnja i reg.su mali tako da starno za male pare dosta nudi.ja obozavam choper pa mozda zato tako i pricam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR JE PRODAT !!!!!!!!! moze off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze off , dobro ajmo jaoo kako lepo vreme. Nisma bas stigao da ocistim patike, ali azno da je lepo vreme. Nego me zabrinjavaju ovi stoo pricaju da je ozonska rupa iznad nas sada. I da cemo leti svi pocrkamo. Sta vi mislite o tome? (verovatno si hteo kazes moze lock ) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 12, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Mene brinu cvarci i kavurma... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan mene brinu zute carape,uticu na pamet-moj lapsus!!!!! ali vidim da neko samo ceka priliku za kritiku pa se pitam dal je bio u Japanu ? vel.pozzz i hvala na ispravkama-ubuduce cu zbog takvih stvarno da povedem racun A Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan LOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...