Jump to content

Moto Zajednica

honda transalp

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Ovako, motor sam kupio pre nekoliko meseci u perfektnom stanju, registrovao ga i preneo na sebe pocetkom aprila.... Nekoliko dana kasnije, kad sam se vracao kuci, iznenada se, covek iz suprotnog smera, u svom automobilu, odlucio da skrene i isece mi put... Ona stara, IZVINI NISAM TE VIDEO... Posledice po mene su polomljena desna ruka iznad i ispod lakta, zapravo operacija sa cetiri plocice u ruci, ogrebotine po nogama... Sve u svemu, kazu dobro sam prosao... Sreca pa nisam isao brzo... Uglavnom, posto sam sad prestravljen, i mislim da vise necu sedati na motor, odlucio sam da ga prodam u havarisanom stanju (mozda cak i u delovima). Motor je udaren, naravno s prednje strane, tako da je viljuska iskrivljena(neko kaze to se ispravlja), far i prednja maska sa migavcima izlomljena kao i desni retrovizor. Naravno, ima jos ostecenja, koja nisu nesto velika, ali kad budem postavio slike, videcete i to. Nadam se da cu u narednih nekoliko dana postaviti slike, a u medjuvremenu, koga mozda zanima ovaj motor, moze me zvati na 064 1355512. Lazar. A da, nisam rekao da je motor 2001 godiste, da je placen 3300e i da je agregat u idealnom stanju i da je presao oko 19000km. Cenu jos ne mogu da odredim, posto ne znam kolika je steta, ali moguca je zamena za auto ili naravno gotovinu... Izvinjavam se na opsirnosti, ali, ja ovo kucam sat vremena levom rukom, i tako trosim vreme, kojeg imam sada na pretek... P.S. Slike postavljam za koji dan. Pozdrav svim clanovima i gostima foruma.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

Prvo pa musko ! Ne brini, ispucao si kredit za padanje u startu, nadalje te ocekuje bezbrizna voznja, zato sredjuj makinu i napred u nove voznje ;)

• Svrati ponekad, 147 postova

Sto je najgore,nije pao,da jeste,pa bi covek rekao,tu sam pogresio,sledeci put to necu raditi..ali ovo,ovo se desava,i to cesto,da ti neko isece put,i tipa nisam te video,i zbog takvih sitacija se i plasim motora najvise.

Nek si ti nama ziv i zdrav i da je sad sve ok!

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

CCC Brz oporavak ti zelim :takoje: Nisi ti kriv sto ima budala, greota da ne sedas na ono sto volis zbog nekog ko ne pazi i ne gleda :zdravo: Takvih stvari ce nazalost uvek biti, to svi znaju koji sedaju na motor! Poz i svako dobro!

• Podržavam 2

• Ne silazi, 7584 postova
  • Motocikl: TDM 900

Sredi Hondu i vozi. Svi smo mi imali nezgodne situacije. Sada si pametniji, iskusniji, obazriviji te su u stanju da ispravis tudje i svoje greske. Bajker jesi, ili nisi. Vidimo se na drumu!

• Podržavam 3

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008.

Strasno je to kakvi sve idioti voze u zemlji Srbiji... Brz oporavak ti zelim druze!!!

• U prolazu, 0 postova

Prvo da vam se zahvalim svima, i da kazem da uz motor idu sve polomljene plastike i originalni nosac sa koferom, koji je takodje izguljen ali moze biti od koristi. Cena je 2200e. Pozdrav svima...

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 1997 crna

Želim ti brz oporavak. Šteta za motor. Taj noviji model već duže vreme gledam, mira mi neda:) i baš mi je žao što ga vidim u ovakvom stanju. :staa2: Ako već nećeš da ga sređuješ, onda srećna prodaja.

• Drug član, 1245 postova

Ovako, motor sam kupio pre nekoliko meseci u perfektnom stanju, registrovao ga i preneo na sebe pocetkom aprila.... Nekoliko dana kasnije, kad sam se vracao kuci, iznenada se, covek iz suprotnog smera, u svom automobilu, odlucio da skrene i isece mi put... Ona stara, IZVINI NISAM TE VIDEO... Posledice po mene su polomljena desna ruka iznad i ispod lakta, zapravo operacija sa cetiri plocice u ruci, ogrebotine po nogama... Sve u svemu, kazu dobro sam prosao... Sreca pa nisam isao brzo... Uglavnom, posto sam sad prestravljen, i mislim da vise necu sedati na motor, odlucio sam da ga prodam u havarisanom stanju (mozda cak i u delovima). Motor je udaren, naravno s prednje strane, tako da je viljuska iskrivljena(neko kaze to se ispravlja), far i prednja maska sa migavcima izlomljena kao i desni retrovizor. Naravno, ima jos ostecenja, koja nisu nesto velika, ali kad budem postavio slike, videcete i to. Nadam se da cu u narednih nekoliko dana postaviti slike, a u medjuvremenu, koga mozda zanima ovaj motor, moze me zvati na 064 1355512. Lazar. A da, nisam rekao da je motor 2001 godiste, da je placen 3300e i da je agregat u idealnom stanju i da je presao oko 19000km. Cenu jos ne mogu da odredim, posto ne znam kolika je steta, ali moguca je zamena za auto ili naravno gotovinu... Izvinjavam se na opsirnosti, ali, ja ovo kucam sat vremena levom rukom, i tako trosim vreme, kojeg imam sada na pretek... P.S. Slike postavljam za koji dan. Pozdrav svim clanovima i gostima foruma.

;) ;) ;)

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima. Doslo je do promene u ceni, posto mi je danas stigla procena, mogu da spustim na 1700e cenu motora. Cena je fiksna.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja