sasa901 4 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Vale ne ume da vozi Dukati. To se sada jasno vidi. Pitam se da li bi i Edvards pobedio Rosija da je imao isti motor kao on? Videli smo da ga je Lorenco pobedio i prestao da pada cim je dobio isti motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas si me ubedio kako Rosi ne zna da vozi Dukati, a po nekom tvom misljenju ni Yamahu. :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Rosi!? Ma, ja njemu nebi dao da sedne na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 6, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Jahač, a do juče si ga obožavao i hvalio. p.s. jesi ti u stvari Bjbranko ili sam ja nešto pogrešno shvatio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam. Al sam zbog "agitpropa" prešao u ilegalu A Rosi je i dalje Tito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stoner nastavio da bocka Rossia u ponedeljak na testiranju u Estorilu, a o tome je bilo priče na konferenciji za štampu u četvrtak: "Things got stirred up even further over the World Superbike event at Monza, when rumors emerged that Rossi was claiming to have been blocked and run off the track by Casey Stoner at the Estoril Monday test - which took place after the TV cameras had been removed after the race. Rossi further fanned the flames, rather ingeniously, by both confirming the incident and playing it down when he attended the opening of an Enel store at Milan earlier this week. So naturally, the top item on the agenda for the media at Le Mans was keeping the drama going. First up was Casey Stoner, the Australian not in the main pre-event press conference, and so holding his debrief before official conference began. He was asked about his back, his Repsol Honda, and what he expected from the circuit and the weather - more of that later - but naturally, he was also asked for his side of the story. Stoner reportedly seemed surprised when confronted with Rossi's comments, though he admitted that he had got in Rossi's way at one point during the test. Stoner said he found himself on the track at the same time as Rossi, and slowed to get a look at how the Ducati was behaving. But in observing the Desmosedici, Stoner forgot about braking for the upcoming corner, and found himself running wide and overtaking Rossi, and getting in his way. It was the kind of stupid mistake any rider might make - his ambition outweighing his talent, as one wag put it on Twitter - but it certainly had not been his intention. In the press conference, Rossi dismissed the incident altogether, saying that it was "In reality nothing. No problem." Ko je gledao ovu konferenciju za štampu mogao je da vidi da je Valentino bio vrlo nervozan. Kada je rekao da se između njega i Stonera 'ništa nije desilo i da nema problema', Lorenzo se nasmejao, što je dodatno 'spustilo' italijana. Valentino je u Estorilu izjavio da današnji vozači voze kao 'pičke' i da se ponašaju kao deca, pri tom misleći na Lorenza koji se žalio na 'opasnu' vožnju Marca Simoncellia u Estorilu. Kada su Lorenza na kraju konf. za štampu u četvrtak pitali šta misli o tome on je rekao: "Mora da je sramota kada te deca pobeđuju svaku trku,". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 14, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nije bilo toliko napucavanja, olajavanja i ostalog filosofiranja u moto gp-u! Očigledno da nikom nije godilo toliko pauza između trka, pogotovo kad je nastala rupa zbog Motegija. Manje je važno ko je favorit ili koje su novine na mašinama, a daleko više pažnje je usmereno na ovu novu "špansku seriju" u koju smo suptilno uvučeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Maj 14, 2011 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce se Stoner misteriozno razboleti !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Priča se da je preležao Yamahitis, mada je to u potpunosti neproverena glasina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kladim se da ce, bar jednom, ove sezone prelezati Sicitis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Međutim, sada ću sve podneti lakše jer Valentina boli rame već više od godinu dana (da, zaista toliko ima), pored toga, čini se da je zakačio Ducatitis, negde na prelasku iz Yamahe u Ducati. I to veoma težak oblik Ducatitisa, reklo bi se po simptomima. Priča se da će ga preležati, mada je i to u potpunosti neproverena glasina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 26, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je champion http://www1.picturepush.com/photo/a/2629839/480/MOTO-GP/motogp-penna-valentino-rossi%5B1%5D.jpg?v0 Ovi klinci bolje da voze nego da kenjaju po koferencijama za novinare. Kad nakupe odredjeni broj titula naka se rasprde i oni. Do tada Psssssssst. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Mungose. Jedan je Lorenzo (on je sada šampion)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 26, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan E opet ste me zajebali.... :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Šalimo se malo. Naravno, jedan je Valentino. Zanimljivo mi je što ga 'klinci' bockaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Rosi na polugodištu počeo da popravlja prosek, do kraja godine biće skroz dobar. Još samo da Adrijana zatrudni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima Rossi sa Adrianinom trudnoćom? Nije valjda da je i njemu držala kišobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema Rossi, nego da Stoner dokaže da ima muda, i da ume sa Adrianom! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jul 25, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema Rossi, nego da Stoner dokaže da ima muda, i da ume sa Adrianom! E, majke ti otkrij mi jednu tajnu. Kako uspevaš samom sebi da daješ ove pluseve? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Evo i tebi jedan +. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za Stonerovu ženu ali sam siguran da je bilo tračeva da je Rossieva devojka (koja je inače vrlo retko viđena sa njim) Marwa Klebi tobože trudna. Valentinova majka je skoro dala izjvavu da to nije tačno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za Stonerovu ženu ali sam siguran da je bilo tračeva da je Rossieva devojka (koja je inače vrlo retko viđena sa njim) Marwa Klebi tobože trudna. Valentinova majka je skoro dala izjvavu da to nije tačno! Pre ce "drugar od rođenja" da zatrudni koliko se trudi oko Doktora nego ta fantomska devojka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jul 26, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ostavite se toga, Adriana Stoner je možda i bila trudna pa imala pobačaj. Isto važi i za ovi Rossi-evu. Tema stvarno nije za sprdanje. Moj prijatelj je prošle godine, naivno, napravio žurku da proslavi što mu je devojka zatrudnela da bi mesec dana kasnije sav sjeban zvao da kaže da su izgubili bebu. Mi smo zamalo već rođenog ispustili a moš misliti šta se sve dešava u stomaku. Ako bi mogli da preskočimo decu i trudnoće u posprdnom tonu bio bih vam veoma zahvalan. @Jahač: evo i tebi! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi mogli da preskočimo decu i trudnoće u posprdnom tonu bio bih vam veoma zahvalan. Podržavam te u ovom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu drugar zatrudni onda je stvarno DOKTOR! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...