BlackKnight_NS 5 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pad sa Vitezom, posle vise od 8000 km... Najnormalnije sam vozio, polako, sva sreca, i lik iz suprotnog smera pocne da skrece pravo na mene u levu stranu... kaze nije me video. Kad sam video da ne mogu stici da zakocim, oborio sam motor da ne zveknem direktno u auto... Motor je podleteo pod auto, a ja sam se otkotrljao pored. Na srecu niko nije isao iz suprotnog pravca. Motor smo jedva izvukli. Meni nista - osim par modrica, a na motoru minimalna steta, kako je moglo biti. Slomljena rucica kvacila (samo kuglica), prednji blatobran (po duzini 10cm), i far - koji sam i tako planirao da zamenim. Napravio sam gresku sto nisam zvao pandure, ali lik je sve jedno ispao korektan i platio mi stetu. Ukupna steta: krpljenje i farbanje blatobrana 1.450,00; varenje rucice i obrada 600,00 i far 10€ + prevoz iz BG (koji jos uvek ne znam kako da organizujem). Srecan sam sto motor nije jako povredjen, sto meni nije nista, i sto sam bio sam na motoru. Ovako, sve je dobro proslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je sve zavrseno bez vecih posledica... Prst na sirenu uvek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan uvek treba zvati pandure,pogotovo ako nisi ti kriv..ali dobro izgleda da si naleteo na nekog ok lika...ja sam se jednom zeznuo kad me zena ogrebala kolima,nije bila strasna steta(malo ogrebala auto) i naravno dala mi broj kao nazovi sve ok..i naravno nikad mi se nije javila...tako da uvek zovite pandure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan sirena je majka! i ja nemam obicaj da sviram, ali moracu da poradim na tome.... Bitno da is ok! pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 29, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan sirena je majka! i ja nemam obicaj da sviram, ali moracu da poradim na tome.... Bitno da is ok! pozdrav, dule Vrlo vrlo korisna i bezbijedna stvar. Ja u momentu zapocinjanja preticanja, dok sam jos bezbijedno daleko UVIJEK sviram, i to traje obicno do polovine vozila koje preticem. Moze on da psuje koliko hoce, ta steta je mnogo manja od one ne daj Boze. Jedino je bitno da budete primjeceni. Mislim da to treba usvojiti kao redovnu rutinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma sirenu koristim i vise nego sto treba, cesto vidim ljude kako se nerviraju i psuju me "sta sviras, pa vidim te!"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si reagovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, upravo zbog toga sto si odlicno odreagovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da se sve ok zavrsilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan A jel si imao ukljucena svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao. Neka ti ovo bude opomena da ubuduce ne prodjes gore. Obavezno UVEK upali svetlo,puno ima slepaca koji ne vide nista osim vozila na 4 tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Jun 29, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno UVEK upali svetlo I to DUGO!! Bas te briga sto ih zaslepljujes,bar te primete!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno UVEK upali svetlo I to DUGO!! Bas te briga sto ih zaslepljujes,bar te primete!! Malo psuju i negoduju ali kad vide da je motor ipak se sklone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Jun 29, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno UVEK upali svetlo I to DUGO!! Bas te briga sto ih zaslepljujes,bar te primete!! Malo psuju i negoduju ali kad vide da je motor ipak se sklone. Ma preko dana i nije toliko strasno.. Neka psuju i negoduju, ali nisu ni svesni da je to na dobrobit svih ucesnika u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno preko dana dugo svetlo. Ukupna steta je 1500,00 za krpljenje plastike, 600,00 za varenje rucice i 800,00 za far. Moglo je biti i gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan burazeru dobro si prosao mada steta za motor!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 29, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cuti, dobro je super si prosao ... jos jedno novo iskustvo, sad znas sta sve moz' da te snadje ... stay lucky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf dobro je, mislio sam da je gore...dobro si prošao...drž se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 4, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Donro je da si ti OK , a i steta je minimalna....prosao si ko zmaj, sta je moglo da se desi... I mene prekjuce jedan debil "nije video", a imam skoro 1,90 m i 125 kg. Takodje sam prosao sa minimalnim ostecenjima. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 4, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Važno je da si dobro, a dugo svijetlo preko cijeloga dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko si mu uzeo kesa, 30 eura? za pad sa motora? pre bih mu izlomio kola to bi bila vece zadovoljstvo nego bednih 30 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Jul 6, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzeo sam malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...