Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem delove za Apriliu Rx 50 1993

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Suzuki gs 500

Pozdrav svima jos jednom !

Ovako,sad mi treba:

Puzic za kilometrazu za Apriliu rx 50cc 1993' i tu imam jedno pitanje,dali mora original njegov puzic da se stavi ili nemora ?..

Treba mi filter za vazduh,neki clanovi su pokusali da mi pomognu ali nema nigde za taj model da se kupi,e sad sam ja cuo od druga da mozes umesto filtera za vazduh da stavis holahopku,kaze to je bolje nego K&N i od originala,sad ja neznam dali je to stvarno tacno ?..dali neko zna mozda dali moze i tako da se napravi ?..

Hvala jos jednom svima ! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Nema sanse da hulahopka od 100 dinara bude kvalitetnija od K&N filtera.To su zajebancije,ako vec stavljas neku pecurku mora da ti se steluje karb,sto mora neko sa vise iskustva da uradi (to ti kazem iz licnog iskustva :D )...

vidi na sajtu motobike.rs tamo ima svasta ili na kraju krajeva nazovi Beru sa foruma i naruci original !

ja sam sada stavio na piaggio NRG original filter skuter radi a ne cuje se :staa2:

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Suzuki gs 500

Mogu da narucim filter original njegov,ali kosta 8e i da mi posalje jos 300Din za postarinu 10e...A bas nisam pri parama,treba jos neke sitnice da sredim oko njega...Kako da izmerim koja velicina filtera ulazi ?..Ako stavim K&N kako da izmerim da se nezeznem kad kupujem,da nece da pase ?..

Hvala na savetima ! :)

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

ja mislim da ti je usis 18mm...trazi otprilike takav filter...on kosta oko 700 din...naravno kopija K&N

izmeris tako sto skines gumu za filter vazduha sa kraja karburatora i izmeris usis (ja sam stavio ovo proizvoljno 18mm,ali toliko je otpirlike),uzmes subler i izmeris!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja