Savic019 14 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima jos jednom ! Ovako,sad mi treba: Puzic za kilometrazu za Apriliu rx 50cc 1993' i tu imam jedno pitanje,dali mora original njegov puzic da se stavi ili nemora ?.. Treba mi filter za vazduh,neki clanovi su pokusali da mi pomognu ali nema nigde za taj model da se kupi,e sad sam ja cuo od druga da mozes umesto filtera za vazduh da stavis holahopku,kaze to je bolje nego K&N i od originala,sad ja neznam dali je to stvarno tacno ?..dali neko zna mozda dali moze i tako da se napravi ?.. Hvala jos jednom svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano April 28, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam pinjon od RS 50/ako pase dodji,dacu ti za Dz !!!!!!inace zivim u Pozarevcu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da hulahopka od 100 dinara bude kvalitetnija od K&N filtera.To su zajebancije,ako vec stavljas neku pecurku mora da ti se steluje karb,sto mora neko sa vise iskustva da uradi (to ti kazem iz licnog iskustva )... vidi na sajtu motobike.rs tamo ima svasta ili na kraju krajeva nazovi Beru sa foruma i naruci original ! ja sam sada stavio na piaggio NRG original filter skuter radi a ne cuje se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da narucim filter original njegov,ali kosta 8e i da mi posalje jos 300Din za postarinu 10e...A bas nisam pri parama,treba jos neke sitnice da sredim oko njega...Kako da izmerim koja velicina filtera ulazi ?..Ako stavim K&N kako da izmerim da se nezeznem kad kupujem,da nece da pase ?.. Hvala na savetima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da ti je usis 18mm...trazi otprilike takav filter...on kosta oko 700 din...naravno kopija K&N izmeris tako sto skines gumu za filter vazduha sa kraja karburatora i izmeris usis (ja sam stavio ovo proizvoljno 18mm,ali toliko je otpirlike),uzmes subler i izmeris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...