Skaki 5 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kako otkriti odakle potice falsh vazduh? Ima li neko ideju? Mozda sa nekom masinom za dim? Pa tamo gde uvlaci !?!?!? Sto puta sam rasturao usisnu granu i karburatore ali nikako da otkrijem, treba mi neka bolja metoda od nagadjanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Jun 28, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan kupi suvi led,bucnes ga u vodu i kad krene da se pusi samo prineses gde vuce .to moze da ti zameni "masinu za dim" ???,ali mislim da neces mnogo uspeti sa tim jer zavisi koliki put treba da predje taj dim ....da se ne "dezintegrise" u putu....moj savet ti je da odes kod nekog majstora platis popravku i gotovo,verovatno nije nista ozbiljno sto implicira da ne bi bilo mnogo skupo....pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Jun 28, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zapalis cigaru, dunes dim prema usisnoj grani ili gde vec sumnjas, pa vidi. Mada tesko ces metodom dima da otkrijes gde uvlaci fals vazduh, obicno uvlaci malu kolicinu vazduha koja pravi veliku kolicinu problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lupio za mashinu za dim... Jek zna neko neku pouzdanu metodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pustis motor da radi, tamo gde sumljas da fuce fals vazduh poprskas start sprej i ako tu pusta logicno motor ce poceti drugacije da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan vec sam sve moguce prevrnuo sto mi pada na pamet... neznam u sta da sumnjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze pa,pokusaj da promenis creva,oringe gumice dihtunge,i trebalo bi da je to to....dali si siguran da ti fals vazduh pravi problem?ja obicno proverim sve spojeve i malo se oslonim na slih...ali ako bas malo vuce fals onda ce se to tesko naci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako otkriti odakle potice falsh vazduh? Ima li neko ideju? Mozda sa nekom masinom za dim? Pa tamo gde uvlaci !?!?!? Sto puta sam rasturao usisnu granu i karburatore ali nikako da otkrijem, treba mi neka bolja metoda od nagadjanja... Nemoj ni da tražiš...zalij sve to silikonom,ili nekom smjesom za zaptivanje. Ja sam takav problem imao prije sto godina na MZ,pa sam spoj karburatora i usisnika zakajmačio silikonom ( tada smo to zvali barsil ) i ...radilo je.Prije toga nisam moga upaliti motor na kurblu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 29, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Probaj il silikonom iz zivom gumom, al idi deo po deo, da te na kraju ne kopka sta je u stvari bio problem ;D, no metoda sa dimom je beskorisna, posto obicno fals pocne da vuce kad ga malo zavrnes, a onda vec sve vibrira...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Probaj il silikonom iz zivom gumom, al idi deo po deo, da te na kraju ne kopka sta je u stvari bio problem ;D, no metoda sa dimom je beskorisna, posto obicno fals pocne da vuce kad ga malo zavrnes, a onda vec sve vibrira...... Nije problem staviti silikon ili bilo sta drugo, problem je gde ga staviti!!! Kvarisa, vidimo se na livati pa cemo pricati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 29, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ides redom, pa kad proradi kako treba ondak si ga potrefio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pa ides redom, pa kad proradi kako treba ondak si ga potrefio... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...