maresv 18 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar prijatelj me je zamolio da mu postavim oglas,tako da ako je neko zainteresovan sve ostale informacije moze dobiti na dole postavljenom tel.broju Piaggio Hexagon LX4 1999.god Vlasnik 124kubika 10ks 27 000km registrovan do 25.5.2011. Dodatni komentar: Motor je u odlicnom stanju,prva farba,nikad padano sa njega,uradjen kompletan servis,delovi iz originala,kais,rolnice,svecica,ulje Motul,filteri,karburator,plocice,kocione obloge,prednja guma nova,akumulator...Masina odlicna,Spreman za sezonu 750 eura Kontakt telefon 063 853 27 67 Pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markanton88 1 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Hexagon 180 Prijavi odgovor kao problematičan je l mozes da mi saznas gde je radio servis i kako je prosao,jer imam isti motor... Hvala puno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 4. 2011. at 10:29, markanton88 je napisao: je l mozes da mi saznas gde je radio servis i kako je prosao,jer imam isti motor... Hvala puno Mislim da je radio kod Milenceta u VM Lugu 0644252015 - broj od majstora,pa nazovi pitaj sta te zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodat ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...