Jump to content

Moto Zajednica

Banja Luka - Umag 2011 ( staaari rokeri )

Recommended Posts

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

Pocinjem ovaj putopis malo cudno, pisem ga i prije nego sto sam krenuo na put,

Posto planiram na navedeni put do Umaga na Moto Susret kod Staaarih Rokera u Umag dana 6. Maja proste 2011 godine a neizvjesno je da li ce supruga ici sa mnom jer je trudna a drugari mi idu par dana ranije jer ja ne mogu zbog posla a zena je kazem trudna 2. mj pa ne znamo koliko je pametno da ide motorom na put od 500 Km u komadu . Ja bi ili mi bi krenuli 6. Maja ( Petak ) na put i to putem preko Manjace i Kljuca pa putem Avnoja pa preko Bihaca, Like, Plitvickih jezera, Velebita i dalje na sjever kraj mora jadr. Magistralom. Ako ima neko da cu slucajno tad prolaziti tuda volio bi da se javi jer nesto mi se ne ide sam na toliki put.

Svaki predlog dobrodsao.

Nastavak sledi....

Igor

MC Renegade

Banja Luka

Since 2010

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

Ovako, isao sam tim putem 2009 al do rovinja, dakle 69 KM blize, put je jako zivopisan, posebice ako se ide na Prijedor i Novi Grad pa dalje Unskim kanjonom. Isao sam sa Sportskom Verzijom Renault Clia 1.6 16V i tjerao sam ga ko bog maglu sreca pa ne bi milicije usput i pored Jurnjave opet sam se oteglio voziti, stvarno ima ici. Opet je putovanje se razvuklo na nekih 7 sati. Put nije za potcjenit nikako, treba biti dobro psihicki i fizicki spreman, takodje i finansijski da bi se obisle i probale znamenitosti usput poput recimo Janjetine u Bosanskoj Otoci :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja