to crank 5342 Napisano April 30, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa već si se bar dva puta upustio. Ne vidim ništa loše u tome. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 30, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan malo ljubavi! Best friends 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 30, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedan pogled govori više od hiljadu reči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 30, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najobicnija, najklasicnija satelitska antena. Na SPORT 1 (DSF) sa Alexom Hoffmanom (ex GP1) prenose sve treninge, od Petka, Subote, nekad i Nedeljni jutarnji trening, do trke u Nedelju, sa sve novostima i dogadjajima za vikend. Jest na nemackom al nekosta NISTA, a 3 dana GP-ja... Eto Koji je to satelit? I ako znaš azimut osnovnog pravca da ne šram po nebu. To je valjda Astra...kod mene je okrenut tanjir skoro tačno na jug,da me ubiješ ne znam tačne podatke,namestio sam ga ''iz ruke'' i tako stoji na DSF otkad je eurosport prestao da prenosi Moto GP... Najobičniji tanjir od 90 cm i neki stari risiver-to zajedno vredi 30-50 eura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3390 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan način startovanja Dukatija: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel on to vrti na 6000 obrtaja ler?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Najobicnija, najklasicnija satelitska antena. Na SPORT 1 (DSF) sa Alexom Hoffmanom (ex GP1) prenose sve treninge, od Petka, Subote, nekad i Nedeljni jutarnji trening, do trke u Nedelju, sa sve novostima i dogadjajima za vikend. Jest na nemackom al nekosta NISTA, a 3 dana GP-ja... Eto Koji je to satelit? I ako znaš azimut osnovnog pravca da ne šram po nebu. To je valjda Astra...kod mene je okrenut tanjir skoro tačno na jug,da me ubiješ ne znam tačne podatke,namestio sam ga ''iz ruke'' i tako stoji na DSF otkad je eurosport prestao da prenosi Moto GP... Najobičniji tanjir od 90 cm i neki stari risiver-to zajedno vredi 30-50 eura.... Izgleda da će mmogi morati da traže alternative poput ove jer SK koji emituje MotoGP na SK3 a kao što znamo njega ne možeš imati ako nemaš primera radi SBB D3 koji se extra plaća(ponegde u SRB nema ni tehničkih mogućnosti za D3) a sada je SBB lepo napravio nove pakete gde za SK3 nije dovoljno da imaš D3 već je u Plus paketu sa Adult kanalima za samo 500din. SK i SK+ su i dalje free ali tamo cepa tennis nekih anonymusa ili finska fudbal liga jer je to za uređivačku politiku SK primarnije nego kraljevski šampionat motociklizma gde i moja baba zna za nekog Rossija i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel on to vrti na 6000 obrtaja ler?! Ma nije nego ih ne zanima šta se dešava ispod 6000 obrtaja pošto ne idu ni u kafić ni na plažu. Ovako im je bolji pregled korisnog opsega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6688 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od silne palamudjevine,niko se nije setio da okaci startnu listu. Classification.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan jbg, ako bude kise, Stoner glat pobedjuje, ako negde ne padne ili ga neko ne pokupi ... Citam ove vase i slicne komentare u kojima to crank bas nam iskusno docarava sitaciju??? mi Rossijevci razmisljamo da pocnemo da naviamo za Stonera kada citam sta pisete????? :jee: to crank, bolji si od voditelja na sport clubu, nisi ni malo pristrasan!!!! Pitaj ih da te zaposle????? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to napisao jer je Stoner inace najbolji u MotoGP a i australijanci su specijalisti za kisu. Sem toga Stoner je juce rekao da su znatno poboljsali setup za kisu na treningu u subotu ujutro. Kad se sve to uzme obzir, nema dileme oko pobednika po kisi. Sem ako nekom (opet) ne prokliza predni tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to napisao jer je Stoner inace najbolji u MotoGP a i australijanci su specijalisti za kisu. Sem toga Stoner je juce rekao da su znatno poboljsali setup za kisu na treningu u subotu ujutro. Pazi pa Stoner je unazad godinama najbolji....jednino par puta bas mu nije islo, ali to je verovatno namesteno???? A tvoje izjeve to cran, ne bih komentirao, nema smisla, nastavi ti samo dalje da nam komentarises...hvala ti za nesebican trud:((((((((((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to napisao jer je Stoner inace najbolji u MotoGP a i australijanci su specijalisti za kisu. Sem toga Stoner je juce rekao da su znatno poboljsali setup za kisu na treningu u subotu ujutro. Kad se sve to uzme obzir, nema dileme oko pobednika po kisi. Sem ako nekom (opet) ne prokliza predni tocak... Polako, ako bude kiše znaš i sam kako to ide prva krivina problem a posle toga oni koji mogu da sanjaju podium shvataju da je prilika sada ili nikad Tako je uvek bilo Posle neka neko kaže da i ova godina kako je krenula ne ide na ruku onima koji ne mogu da prave brze krugove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo warm up Moto2. sunce, divota ali prognoza kaže kiša od oko podne. Vlažno je, voze 1.54, A. West drugi, trenutno. Počelo da se suši, procenat šanse za kišu spušten na 30%. @Gixxer: pa vidi Haydena 3. u Jerezu a nadao se 6. mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo Warm Up, izašli na slikovima, pola ekipe se vratilo posle prvog kruga po drugi motor sa kišnim gumama. A sunce sija... U stvari ona prva polovima odmah izašla na kišnim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vipbox.tv/watch/26879/1/motogp-grand-prix-portugal----wup.html Suvo za sad. Mada ima "prosaranih" delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Edwards 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.firstrowsports.eu/watch/62659/2/watch-moto-grand-prix-portugal,-warmup---motogp.html Za sada najkvalitetniji stream ali jezik .. fuj vipstand mi opasno baguje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze videti vremenska prognoza za pocetak trke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 1, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Jel naso neko negde stream sa engleskim komentatorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze videti vremenska prognoza za pocetak trke? Na engleskom samo na weather.com, na portugalskom na meteo.pt ali je ista stvar u pitanju. 30% šanse za kišu od podne. http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/POXX0082 http://www.meteo.pt/pt/ (aguaceiros fracos - light rain) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Edwards Vlažno, obrati pažnju na vremena, 10 sec sporije od uobičajenih, a polako se suši pa ko stigne da završi krug na zagrejanim gumama postavi bolje vreme. Da je potrajalo još 10 min. spustili bi ga za još 3-4 sec. Video si juče da je Capirossi bio najbrži na jednom slobodnom treningu. Ista stvar, ni suvo ni mokro nego "sušeće". Lutrija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Najobicnija, najklasicnija satelitska antena. Na SPORT 1 (DSF) sa Alexom Hoffmanom (ex GP1) prenose sve treninge, od Petka, Subote, nekad i Nedeljni jutarnji trening, do trke u Nedelju, sa sve novostima i dogadjajima za vikend. Jest na nemackom al nekosta NISTA, a 3 dana GP-ja... Eto Koji je to satelit? I ako znaš azimut osnovnog pravca da ne šram po nebu. To je valjda Astra...kod mene je okrenut tanjir skoro tačno na jug,da me ubiješ ne znam tačne podatke,namestio sam ga ''iz ruke'' i tako stoji na DSF otkad je eurosport prestao da prenosi Moto GP... Najobičniji tanjir od 90 cm i neki stari risiver-to zajedno vredi 30-50 eura.... Astra je... 12480/V/27500; PID: 1023/1024/1023...ako ce sta pomoci Mada u sustini, slazem se sa stamparom. Nadjes jedan "iz ruke", naso si ih sve! Malo strpljenja i isplati se. I cene su takve, mada ih ima dosta zanemarenih po tavanima i sl. sirenjem kablovske. Treba se raspitati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako doci do british euro sport streema ? juce kvalifikacije bile extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.firstrowsports.eu/watch/62659/2/watch-moto-grand-prix-portugal,-warmup---motogp.html Za sada najkvalitetniji stream ali jezik .. fuj vipstand mi opasno baguje Fuj?!? Portugalski je kao smrdljivi francuski sirevi neokm su fuj a nekom... kako doci do british euro sport streema ? juce kvalifikacije bile extra Eeeee, kad bi to nakako moglo život bi torta sa šlagom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...