hayabusa zakon 27 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem novu Hayabusu....zato prodajem, odlična je, serija 1999-2000,poznavaoci znaju da je to najbolja serija hayabuse,održavana je, sve što je menjano, kada je došlo vreme, stavljeni su original Suzuki delovi, nove gume,lanac, lancanici...itd...itd..registrovan do sledeće godine (april 2012)....Cena 3700 eura. Brzinometar je u miljama, ako nekoga zbuni,kupljen je u SAD!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih....prešao je 22600km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano April 27, 2011 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih....prešao je 22600km. Milja ? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometara... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan sto kupujes novu kada je ova najbolje :zvizduk: salim se , prelepa hayabusa a i cena je po meni korektna srecno sa prodajom 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Nova je maaaaalo drugačija, jeste ima ograničenje brzine, da ne luduješ baš kao sa ovom....(čitaj, da ne izgineš,jer sa hayabusom nema padova, samo......!!!!)...ali malo mi je lepša.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, da je para pazario bi je bez razmisljanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel'mnogo para ili se ljudi ne uduse da voze ovo tane od motora...ima i toga...verujete bujo čovek, kad video uživo, reče..ja da sednem na ovo...i pobeže...!!! Da ne veruješ..!!!Ako je cena jaka, primam sugestije...!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano April 29, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko novca,kazu kao udarila kriza. Taj sto je dolazio izgleda nema pojma sta je dosao da gleda Evo ima ispod jedan apn7 pa nek proba a da se neoprzi vatrom na rezervoaru. Motor deluje opako na slikama,ja bi ga probao i uziivo. . . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan imaš pravo....to je samo jedan primer...a ima ih....ne pitaj ko sve zove i šta sve pitaju...jedan me ubeđuje da su motor hayabuse ugradili u neki helikopter...mislim šta reći...!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mene si bacio u razmisljanje da prodam transalpa i auto,da kupim ovo,ali gde cu bez kola,ko bogalj bi bio Ja skupljam za hayabusu,ali ti si poranio sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Motor od hayabuse su ugradili u sve! Ali stvarno! U karting, smart, sand buggy i u helihopter tj. mali zirokopter ali radi! Ima svega na youtube da se nadje sa hayabusa agregatom ali to samo govori koliko ljudi imaju poverenja u taj motor. Izvini za off ali motor je prelep! Po mom skromnom misljenju i sta sam uspeo da vidim sa slika cena je krajnje korektna. E sad, problem je sto niko nema love i nista se ne prodaje. Tebi ostaju 2 opcije, ako ti se zuri onda da spustas cenu u nedogled dok je neko ne kupi jer ne moze da veruje da je toliko pala cena ili ako ti lova nije hitna da svakih par nedelja refreshujesh oglas pa ce se vec neko normalan javiti da je kupi po pravoj ceni. Jos jednom izvini za off, prelepo tane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ima gde da se potera kako valja Ne bih ja evro jedan spustio za taj motor! Samo polako! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste..u gradu je to samo 1,2 eventualno 3. Ali na auto putu, pogotovu ako ideš kroz Hrvatsku može i da se potera kako valja...naravno pamet u glavu...!! ipak je to poseban motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekose da je motor prodat ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam odakle ta informacija....jeste bio je jedan ozbiljan kupac ali na kraju uplašio se težine motora, jer je vozio samo enduro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rbdesign 8 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan vidjen u s mitrovici na skupu,lep primerak 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neki broj telefona na koji bi moglo da se dogovori i zakaze vidjenje, cisto da ne cekam Mitrovicu sledece godine. Ja sam zvao sad za vikend na telefon koji je dat u oglasima na Moto berzi, a po slikama i ostalim podatcima se radi o istom motoru i receno mi je da je motor prodat. Sad ili je motor prodat sad tebi pa ga ti dalje prodajes ili je nesto drugo u pitanju , ako moze objasnjenje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Kako rekoh. bio je ozbiljan kupac i kaparisan motor, ali..nije prodat...telefoni su isti kao u moto-berzi..Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 99 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off ali samo mi reci jel mogu da polozim depozit samo da me provozas probnu voznju da se pravim dasam zainteresovan jer mi je ovaj motor zivotni san... a taj novi sto kupujes cu ja kupiti od tebe kad njega budes prodavao veruj mi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda na slikama A i cena je vise nego realna. Ovaj motor nije za pocetnika,mozda zbog toga ide teze prodaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan MOTORCINA JE ZA SVAKU POHVALU,I ZA STRAHOPOSTOVANJE,I NIKAKO NIJE ZA SVAKOGA,NIJE ZA IGRATI SE!!!!!BUSA JE AVION!!!POZZZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste...nije za svakoga...baš sada kada ga prodajem, vidim da ljudi kada dođu da ga pogledaju i ne znaju mnogo o njemu, pa kada ga vide..?????!!!!???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste...nije za svakoga...baš sada kada ga prodajem, vidim da ljudi kada dođu da ga pogledaju i ne znaju mnogo o njemu, pa kada ga vide..?????!!!!???? Pre jedno 2 meseca mi se javio covek iz Makedonije,dobio moj broj od kolege iz kluba.Trazi covek bas ovaj motor i pita dali ima neko hayabusu od mojih kolega u Svabiji.Pazi kad je niko nema od ovih sto ih ja znam ovde kod mene.Covek je ipak dosao u Minhen i pazario Hayabusu.Seo na nju i pravac Skoplje. Nadam se da ti neofujemo oglas Ali masina je mocna u PM "Andrenalin pur" Ovaj motor ce kupiti samo onaj ko stvarno voli ovaj model i ko se ne boji ove grdosije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 19, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne javi se ti meni na kraju drugar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...